Johan Gotting ny styrelseordförande i Motillo

Motillo är inne i en period av hög tillväxt och utsågs nyligen till Karlstads snabbast växande företag. För att stötta den fortsatta resan har Johan Gotting valts in som ny styrelseordförande. Med sin långa erfarenhet från konsultbranschen kommer han att tillföra nya infallsvinklar kring värdeerbjudande och långsiktig tillväxt. Johan Gotting är bland annat VD och medgrundare till konsultbolaget Elvenite.

- Motillo är ett spännande företag som leds av två engagerade entreprenörer. Alla företag som bedriver någon form av handel med varor eller tjänster behöver idag finnas i de digitala kanalerna och det är i detta Motillo har en plats att fylla. Personligen brinner jag för att utveckla människor och företag samt att utforska digitaliseringens möjligheter. I min nya roll som styrelseordförande hoppas jag att kunna tillföra en del erfarenheter och energi som kan vara till nytta i deras fortsatta utveckling, säger Johan Gotting.

- Vi är så nöjda över att Johan Gotting har valt att följa med oss på den här resan. Vi har följt Elvenites utveckling de senaste åren och imponeras av deras förmåga att ta en tydlig position i en konkurrensutsatt bransch. Vi ser både likheter och skillnader mot vår egen verksamhet och vi ser fram emot att utveckla Motillo tillsammans, kommenterar Jakob Twedmark, VD på Motillo.

Fler intressanta artiklar

Ny rapport: B2B-företagen vädrar morgonluft när det kommer till e-handel
Litium
Ny rapport: B2B-företagen vädrar morgonluft när det kommer till e-handel
Litium har precis släppt sin årliga undersökning om e-handelns utveckling inom B2B-segmentet i Norden. Vi har djupdykt och hittat några intressanta saker.
Läs mer
Bufab och Apex väljer Motillo som ny e-handelspartner
Nyhet
Kundcase
Litium
Bufab och Apex väljer Motillo som ny e-handelspartner
Bufab är en global supply chain-partner som erbjuder ett omfattande sortiment av C-parts, från traditionella fästelement till komplexa, bearbetade och monterade komponenter i olika material.
Läs mer
Vi välkomnar Elin Åberg till Motillo!
Nyhet
Vi välkomnar Elin Åberg till Motillo!
Planen var att jobba som kommunikatör men hon hittade sitt kall inom projektledning. Nu har Elin börjat på Motillo och här kan du lära känna henne bättre.
Läs mer