Niklas Lund är ny konsult på Motillo

Senaste tillskottet i vårt team är webbutvecklaren Niklas Lund som inledde sin bana på Motillo genom sin praktik under våren. Sedan augusti är Niklas anställd hos oss och arbetar nu i ett av våra kunduppdrag inom e-handel.

Niklas, hur har din första vecka varit?

Min första vecka på Motillo har varit spännande! Det har varit en bra mjukstart men jag har ändå fått möjligheten att hoppa in ett projekt direkt och därmed känna att man gör skillnad ändå de här första dagarna.

Vad lockade dig till Motillo?

Jag gjorde min praktik på Motillo när jag gick sista året på universitetet och blev erbjuden jobb. Det som lockade mig hit var att dom ligger i framkant när det kommer till e-handelslösningar som jag tror är en stark branch som kommer fortsätta växa. Dessutom har det att göra med bra personkemi från tidigare möten med bland andra Jakob Twedmark som jag tror är viktig för att kunna göra ett bra jobb.

Vad trivs du mest med i din roll som konsult?

Jag tror att det skulle vara alla de utmaningar man ställs inför. Det är viktigt för mig att konstant utvecklas och jag söker därför hela tiden efter nya problem att lösa. Därför tror jag att rollen som konsult passar mig perfekt!

Vad gör du när du inte jobbar?

- När jag inte är på jobbet skriver jag musik, bygger olika saker, spelar tv-spel och kollar på serier! Dock inte samtidigt.

Är du också nyfiken på en roll som konsult på Motillo?

Vi har mängder av spännande uppdrag på gång och behöver bli fler. Läs om hur vi arbetar som e-handelskonsulter!

Se våra lediga tjänster!

Employee image
Vill du veta mer om vad vi gör eller om hur det är att jobba hos Motillo? Kontakta någon av oss så berättar vi gärna mer!

Fler intressanta artiklar

Bufab och Apex väljer Motillo som ny e-handelspartner
Nyhet
Kundcase
Litium
Bufab och Apex väljer Motillo som ny e-handelspartner
Bufab är en global supply chain-partner som erbjuder ett omfattande sortiment av C-parts, från traditionella fästelement till komplexa, bearbetade och monterade komponenter i olika material.
Läs mer
Vi välkomnar Elin Åberg till Motillo!
Nyhet
Vi välkomnar Elin Åberg till Motillo!
Planen var att jobba som kommunikatör men hon hittade sitt kall inom projektledning. Nu har Elin börjat på Motillo och här kan du lära känna henne bättre.
Läs mer
Strukturerad data för e-handel
Growth Team
SEO
Utveckling
Strukturerad data för e-handel
Strukturerad data var tidigare en nice-to-have-grej, men har nu blivit mycket viktigare. Om du driver en e-handel är detta ett sätt för dig att få sökrobotar och även AI-algoritmer att förstå dina produkter bättre.
Läs mer