Välkommen till Motillo, Jonathan!

Vi är glada att starta 2024 med ännu en medarbetare till vårt utvecklingsteam. 💥

Hej Jonathan! Berätta om dig själv!

- Jag är uppvuxen i Forshaga men bor i Väse sen några år tillbaka. Innan det bodde jag en period i Oslo och även några år i Karlstad. I Väse bor jag med min sambo, vår dotter Stina som är 2,5 år, två hundar och en katt. I april ska Stina bli storasyster så då är det verkligen fullt hus!

Vad har du jobbat med innan?

- När jag bodde i Oslo jobbade jag på IKEA. Efter det flyttade jag tillbaka till Karlstad och började plugga Webbutveckling vid Karlstads Universitet. Min första utvecklingstjänst fick jag på Sogeti och där var jag kvar i några år innan jag gick vidare till Consid - och nu är jag här!

Vad gjorde dig nyfiken på Motillo?

- Jag hörde talas om Motillo för ungefär ett år sedan när jag läste en artikel om de nya lokalerna. Sen har företaget dykt upp lite här och där i flödet på sociala medier. Jag har fått med mig att det anordnas en del events och att det verkade vara ett skönt gäng både på och utanför jobbet. Det gjorde att jag blev nyfiken så jag började läsa på om företaget och fick en bra känsla. 

Vad kommer du att jobba med hos oss?

- Jag kommer jobba som utvecklare tillsammans med de andra i teamet. Det är också det jag ser mest fram emot - att jobba inhouse i ett team men fortfarande i olika kundprojekt. 

Vad gör du när du inte jobbar?

- Jag tycker om att vara ute i naturen med hundarna, särskilt under vinterhalvåret när man inte behöver oroa sig för fästingar. Vi brukar vandra mycket och då tycker vi om att åka till Sälen. Annars sitter jag mest framför min AC på sommaren och längtar till vintern, jag är inte direkt en sommarkille. Sport har aldrig varit min grej men däremot tycker jag om att gejma. Det blir inte lika mycket av det sen vi fick barn men ibland så spelar jag lite på kvällarna när Stina har somnat. 

Hjärtligt välkommen, Jonathan - kul att ha dig här!

Är du också nyfiken på hur det är att jobba hos oss?

Vi växer och söker flera olika kompetenser just nu. Besök vår externa karriärsida.

Fler intressanta artiklar

SEO-guide för din e-handel
SEO
Growth Team
SEO-guide för din e-handel
I dag är e-handel en framstående och konkurrensutsatt del av handeln där det är avgörande att sticka ut och synas bland mängden av sajter. För e-handlare är SEO numera inte bara en valmöjlighet - det är en nödvändighet.
Läs mer