Motillo inleder partnerskap med världens snabbast växande e-handelsplattform Shopify

Shopify är världens snabbast växande e-handelsplattform och används av såväl små, nystartade företag som etablerade varumärken med global försäljning. Som partner med Shopify kan vi nu erbjuda er en konkurrenskraftig e-handel på rekordtid.

I vår roll som e-handelspartner utvärderar vi löpande olika plattformar, för att kunna erbjuda de bästa lösningarna för olika typer av kunder. 

Genom våra befintliga partnerskap med Litium och Episerver så erbjuder vi marknadsledande e-handelslösningar inom B2B och B2C, för medelstora företag. 

Vi adderar nu Shopify, vilket öppnar upp möjligheter för den stora mängd av mindre företag så vill komma igång med e-handelsförsäljning till en lägre kostnad, och på kortare tid. I våra Shopify-uppdrag lägger vi större fokus på arbetet i vårt Growth Team, för att tillsammans med våra kunder jobba för att hitta nyckel till deras tillväxt genom att experimenterande arbetssätt.

I enterprise-versionen Shopify Plus finns även avancerade funktioner inom B2B-försäljning, vilket gör att den fungerar väldigt bra för varumärken som vill digitalisera sin "wholesale"-försäljning, samtidigt som de säljer globalt till konsumenter.

Läs mer om vad Shopify kan göra för er.

Employee image
Nyfiken på vad vi kan göra för dig? Hör gärna av dig så berättar vi mer om hur vi jobbar med våra e-handelsuppdrag.

Fler intressanta artiklar

Grimfrost väljer Motillo som ny e-handelspartnerNyhet
Grimfrost väljer Motillo som ny e-handelspartner
Grimfrost grundades 2014 och har snabbt blivit ett starkt varumärke globalt, med sina produkter inspirerade av den Skandinaviska forntiden. Via e-handel omsatte de förra året närmare 60 miljoner SEK.
Läs mer
Jays Headphones väljer Motillo som ny e-handelspartnerNyhet
Jays Headphones väljer Motillo som ny e-handelspartner
Vi är glada över förtroendet att få hjälpa Jays Headphones med deras e-handelsförsäljning.
Läs mer
Nyfiken på att börja med e-handel?Motillo Knowledge
Nyfiken på att börja med e-handel?
Nyfiken på att höra mer om vad B2B-bolag kan göra för att vässa sitt digitala erbjudande eller vad mindre butiksägare kan göra för att komma igång med e-handel?
Läs mer