Välkommen till oss, Muzdalifa!

Vi förstärker vårt team av utvecklare med Muzdalifa Ali, som nu har gjort sin första vecka på Motillo.

Hej Muzdalifa! Vem är du?

- Jag är en 32-årig glad kvinna, en fru och en mamma till två barn. Jag har en kandidatexamen i software engineering som jag fick från mitt hemland (Tanzania). Jag hamnade i Sverige efter att ha blivit utvald av SI-stipendieprogrammet för att gå mina masterstudier i datavetenskap mellan 2017–2019 vid Skövde högskola. Strax efter mina studier fick jag möjlighet att arbeta som dataanalytiker på Simumatik AB i Skövde Science Park. Jag har nyligen tagit examen på Lexicon (.Net-programmering) i Göteborg och gjorde min praktik på Virtual manufacturing AB som mjukvaruutvecklare innan jag började på Motillo.

Vad gjorde dig nyfiken på Motillo?

- Jag lärde känna Motillo genom LinkedIn där jag såg en platsannons som efterlyste webbutvecklare inom C#. Det var ett riktigt intressant ögonblick eftersom jag precis avslutat mina studier för .Net-programmering och jag var mitt uppe i min praktik. Det som gjorde mig nyfiken var teknologierna som Motillo använder, de flesta är de som jag också är intresserad av. Sedan lärde jag mig mer om Motillo genom deras hemsida och under min intervjuprocess när jag träffade Jonas och Niklas som tillsammans förklarade för mig mer om hur det känns att jobba på Motillo . Jag gillade sättet som Motillo närmar sig sina anställda och det faktum att det gör det bäst för att säkerställa att anställda trivs med sitt arbete, vilket gör att de kan leverera kvalitetsprodukter.

Det var min dröm att arbeta på ett företag som satte kundens nöjdhet i första hand. När jag lärde känna Motillos vision och mission upptäckte jag att det inte bara gör det, utan också hjälper kunderna att vara ledande på sin marknad. Det gjorde mig ännu mer nyfiken på att vilja jobba på det här stället.

Vad kommer du att jobba med hos oss?

- Jag kommer att ingå i utvecklingsteamet och arbeta som utvecklare. Jag är redo att bidra med det jag har från mina tidigare studier och erfarenheter för att klara de givna uppgifterna. Jag kan också lära mig mer från mina kollegor och från andra källor för att se till att jag är uppdaterad med tekniken.

När trivs du allra bäst på jobbet?

- Jag trivs i en arbetsmiljö där människor stöttar varandra. Inte bara stöd till arbete som ska utföras utan också det sociala stödet, att vara glad, le mot de andra, få och ta emot hjälp vid behov och ge feedback för att nämna några.

Jag gillar när jag tilldelas uppgifter som utmanar mina programmeringsförmågor. Jag tror att jag genom utmaningar kommer att kunna lära mig och växa.

Vad gör du när du inte jobbar?

- På fritiden är jag mest med min familj. I Skövde bodde vi nära en sjö och en skog. Så vi spenderar det mesta av vår tid på helgerna med att utforska naturen och leka med barn. Vi tycker också om att besöka andra städer när vi får chansen.

Är du också nyfiken på hur det är att jobba hos oss?

Vi växer och söker flera olika kompetenser just nu. Besök vår externa karriärsida.

Fler intressanta artiklar

Adam Clettborn gillar både digital och fysisk utvecklingIntervju
Adam Clettborn gillar både digital och fysisk utveckling
Adam har varit intresserad av datorer och teknik hela livet. För honom är det viktigt med komplexa uppgifter som gör att han måste tänka till och hela tiden utvecklas. Det får han på Motillo.
Läs mer
Spionera på dina konkurrenter med en SEO GAP-analysMotillo Knowledge
Spionera på dina konkurrenter med en SEO GAP-analys
En SEO GAP-analys är en metod för att identifiera skillnaden mellan olika sajter när det kommer till vilka sökord de rankar på.
Läs mer
Victor Axelsson är landslagsmannen som blev webbutvecklareIntervju
Victor Axelsson är landslagsmannen som blev webbutvecklare
Här får du veta mer om Victor och resan som han har gjort från webbutveckling till att även ta ett ansvar som teamledare.
Läs mer