Shopify e-handel

Shopify är världens största e-handelsplattform och används av såväl små, nystartade företag som etablerade varumärken med global försäljning. Via vårt partnerskap med Shopify kan vi nu erbjuda er en konkurrenskraftig e-handel på rekordtid.

Över 1 000 000 e-handlare litar på Shopify

Det är inte en slump Shopify har blivit världens snabbast växande e-handelsplattform, med kunder i över 175 länder. Grundarna, två snowboard-åkare som började sälja online, men blev mer intresserade av att bygga världens bästa plattform än att fortsätta sälja snowboards, har från början utgått ifrån vilka problem och behov som ett företag utan teknikkunnande har. Genom att ta bort så många hinder på vägen och göra det möjligt att snabbt komma igång med sin försäljning har Shopify kunnat ta marknadsandelar på många olika marknader.

Shopify POS - allt som behövs för att sälja on- och offline

Med Shopify väljer ni själva hur mycket ni vill anpassa lösningen till er, och hur mycket ni vill anpassa er till lösningen. Det finns tusentals färdiga designteman att utgå ifrån, men det går även att bygga upp en komplett front-end helt utan begränsningar. Ni avgör vad som passar er just nu.

Utöver designteman finns även ett antal tusen färdig addons, som adderar mer funktionalitet eller integrationer till externa system. Exempel på några populära addons är Shopify POS (Point Of Sale) som kopplar din fysiska butik med din e-handel, eller Facebook-integrationen för att förbättra annonsmöjligheter, kopplingar till lojalitetssystem och avancerade system för e-postmarknadsföring.

Med inbyggt stöd för Klarna, Paypal och över 100 andra betalsätt

Inom ramen för Shopify Payments kan ni erbjuda era kunder de betalsätt som de är vana vid. Detta skiljer sig åt på olika marknader och kan därför vara en stor fördel för er när vi växer internationellt. I Sverige är vi vana vid Klarna, men detsamma gäller inte överallt. På många marknader är kortbetalningar mest efterfrågade, och på andra marknader är det Paypal.

Redo för marknadsplatser som Amazon

Shopify och Amazon har ett långt samarbete och den officiella integrationen gör det enkelt för er att sälja via Amazons olika marknadsplatser. Ni styr själva vilken del av sortimentet som ska vara tillgängligt, och ni kan även följa försäljningsstatistiken löpande för att se hur mycket som kommer från respektive kanal.

Shopify räcker långt, väldigt långt

Även om Shopify har en låg instegströskel så finns det ingen uppenbar gräns för när plattformen inte längre håller. Snabbväxande varumärken som Gymshark och Allbirds säljer för miljarder via samma lösning och när ni själva har nått ökade volymer kan ni gå över till Shopify Plus utan att behöva bygag en ny lösning.

Är Shopify rätt för er?

Hör av er till oss så utvärderar vi plattformen tillsammans!

Kontakta oss!