Ledig tjänst: Datadriven analytiker med e-handelserfarenhet

Vi kommer nu att förstärka vårt Growth Team med en person som tar ansvar för allt som har med mätning och analys att göra. Brinner du för Google Analytics, GTM, trackingpixlar och konverteringsoptimering? Då kan det vara dig vi söker.

Motillo Growth Team växer

Att designa och bygga kompletta e-handelslösningar och integrera dem med kringliggande system har alltid varit vår kärnverksamhet, men vi har också insett att detta bara är en del av vad våra kunder behöver hjälp med. För att få störst nytta av en e-handel måste det även finnas slutkunder, och dessa kunder måste vilja handla. Här kommer Motillo Growth Team in. Genom en kombination av kompetenser hjälper vi våra kunder med digital marknadsföring, SEO och innehåll. 

Detta är något som våra kunder gillar och vi behöver därför utöka vårt team. Vi tror på värdet av att jobba datadrivet, och att låta verkligheten berätta för oss vad som funkar och inte funkar. Här kommer du in. Vi söker dig som vill ansvara för mätning, uppföljning och analys i vårt Growth Team.

Generella tankar kring rollen som analytiker

'Frihet under ansvar', visst låter det lite klyschigt? Men bortsett från det så är det något vi värdesätter här på Motillo. Vi tror att ambitiösa och kompetenta personer vill ha en frihet i hur deras arbete utförs, och denna roll är inget undantag. Om du har en stark vision kring hur e-handel bör mätas och följas upp, vilka delar som påverkas, vad som är viktigt och mindre viktigt - och är otroligt nördig med siffror - då vill vi träffa dig.

Specifika kriterier

Vi värdesätter personligt driv och ambitioner högst, men några formella saker vill vi gärna att du bockar av också.

  • Du har minst 5 års erfarenhet av webbanalys
  • Du kan själv sätta upp mätpunkter via olika typer av system: GTM, Facebook, Google Ads m.m.
  • Du skulle beskriva dig själv som en avancerad användare av Google Analytics
  • Du har ett antal starka case inom e-handel

Låter det intressant?

Kontakta Jakob via kontaktuppgifterna nedan. Intervjuer och urval sker löpande, så vänta inte för länge!

Fler intressanta artiklar

Ledig tjänst: E-handelsrådgivare
Ledig tjänst: E-handelsrådgivare
Vi söker dig som har praktisk erfarenhet av att driva försäljning via e-handel och vill använda den kunskapen för att hjälpa våra kunder.
Läs mer
Ledig tjänst som säljare
Nu söker vi dig som älskar försäljning och marknadsföring. Som säljare hos oss kommer du att skapa strukturer för att jobba effektivt med nykundsbearbetning, med målsättningen att bidra till vår fortsatta tillväxt.
Läs mer
Motillos konsultprogram för nyexade 2021
Motillos konsultprogram för nyexade 2021
Har du läst eller programmerat C# och är redo att ge dig ut i arbetslivet? Då har vi något för dig! Till hösten startar vårt konsultprogram för blivande e-handelskonsulter.
Läs mer