Kundcase

  • Kundcase

Kundcase

Våra kunder är marknadsledande inom sina respektive områden - eller strävar efter att bli det. Den ambitionen ställer extra höga krav på vad vi levererar. Oavsett om det gäller en affärskritisk e-handelslösning eller en anpassad mobilapplikation ser vi till att den alltid ger förväntat resultat.

E-handelspartner till Interwheel

Pirellis dotterbolag Interwheel är en marknadsledande aktör inom däck- och fälgbranschen. Deras viktigaste försäljningskanal är e-handeln. Interwheel valde oss som helhetsleverantör av e-handelslösningen och idag står den för över 90% av deras omsättning.

Strategi och analys för Fastighetsbyrån

Fastighetsbyrån är Sveriges största mäklare, med totalt 1400 anställda och 250 kontor över hela landet. Vi har bistått dem med olika former av strategi- och analysuppdrag kopplat till deras webbplats. Bland annat har vi undersökt vilka besökare som är mest lönsamma.

Mobilutveckling för Svenska Spel

I augusti 2013 fick vi förtroendet att delta i ett av Sveriges största webbprojekt - framtagningen av Svenska Spels nya mobiltjänst. Framför allt var det vår kunskap inom användarupplevelse och front end-utveckling som gav oss möjligheten att få delta i detta enormt spännande uppdrag.

Digital partner till Norma

I mer än hundra år har Norma Precision AB, Åmotfors, tillverkat finkalibrig ammunition och årligen produceras 30 miljoner patroner i 110 olika kalibrar. Norma är utan tvekan ett företag med en historia som många endast kan drömma om. Inför 2014 valde Norma att öka sin satsning i de digitala kanalerna och har i samband med detta valt att ge oss ansvaret för att realisera denna satsning.

Digital partner till Rollsroller

Nu har vi lanserat Rollsroller.com, en internationell sajt med ett tydligt mål: att öka antalet kundkontakter. Webben baseras på Umbraco CMS 7 och har givetvis en modern, responsiv design som automatiskt anpassar sig till den enhet som besökaren väljer att använda.

Unik testmiljö för Karlstads Universitet

Karlstads universitet har under många år arbetat med en testmiljö, kallad Ozlab, för experimenterande med multimediala användargränssnitt. När det blev dags att modernisera den tekniska lösningen, för att bland annat stödja mobila enheter, fick vi förtroendet att ta fram den nya lösningen.

E-handelspartner till Kanalgratis

Kanalgratis resa började redan år 2008, när Johan Ruhe bestämde sig för att lära sig allt han kunde om filmproduktion och kombinera det med sitt stora fiskeintresse. Resultatet är hundratals filmproduktioner med flera miljoner visningar av en engagerad publik som hela tiden höjer ribban ytterligare ett snäpp. I samband med Sportfiskemässan 2015 i Jönköping slår de nu upp portarna till sin internationella e-handel för utvalda premiumprodukter inom sportfiske.