Kundcase: Mobilutveckling för Svenska Spel

Kundcase: Mobilutveckling för Svenska Spel

2013 fick vi förtroendet att delta i ett av Sveriges största webbprojekt - framtagningen av Svenska Spels nya mobiltjänst. Framför allt var det vår kunskap inom användarupplevelse och front end-utveckling som gav oss möjligheten att få delta i detta enormt spännande uppdrag.

2014 lanserades en betaversion (extern länk) som kommer att vara tillgänglig fram tills den stora lanseringen sker. Användaren märker direkt att mobiltjänsten har fått ett enhetligt utseende där igenkänningen mellan de olika spelen är betydligt större än tidigare.

De allra största skillnaderna är kanske ändå det som inte syns vid första ögonkastet: plattformsbytet. I samband med nylanseringen av mobiltjänsten har nämligen majoriteten av all teknik bytts ut mot moderna ramverk som NodeJS (extern länk) och Backbone.js (extern länk). Svenska Spel står därmed väl rustade för att erbjuda sina kunder förstklassiga digitala spelupplevelser.

Vårt uppdrag hos Svenska Spel har nu förlängts och vi kommer även att delta i vidareutvecklingen av den nya mobiltjänsten.