En e-handelspartner som fokuserar på er tillväxt

  • Ny e-handel

En e-handelspartner som fokuserar på er tillväxt

Vi hjälper företag att lyckas med e-handel. Vi lägger stor vikt vid att förstå våra kunders affär och våra kundrelationer är långa. Vi vågar tro att det finns ett samband däremellan.

Pssst... vill du veta vad våra kunder tycker om oss? Läs vår senaste kundundersökning.

Oriflame är ett internationellt, direktförsäljande kosmetikföretag med försäljning i över 60 länder. Vår e-handel är en viktig kanal för försäljning och närliggande tjänster och det är av högsta vikt att den den presterar. Motillo har tagit fram ett utmärkt sätt att bygga förståelse för våra användare och deras behov. Resultatet har gett oss flera värdefulla insikter och jag rekommenderar alla med höga ambitioner att ta del av denna tjänst.
Marcus Fogel
Senior Director Global Online at Oriflame Cosmetics

Nytt kunderbjudande: Motillo Growth Team!

Som en del i vår strävan att bli den självklara e-handelspartnern för alla som har ambitionen att växa online, lanserar vi nu vårt nya kunderbjudande Motillo Growth Team.

Läs mer om Motillo Growth Team.

Utvalda, etablerade e-handelsplattformar

Vi har valt att enbart jobba med etablerade, välbeprövade e-handelsplattformar som EPiServer Commerce, Litium och NopCommerce. För dig som kund innebär det att du kan känna dig helt trygg i att utvecklingen av plattformen inte stannar av och att du har full kontroll över den lösning vi utvecklar åt dig. Vår tekniska kompetens säkerställer att vi kan anpassa plattformen så att den passar de behov ni har idag såväl som imorgon. 

Läs mer: Att välja rätt e-handelsplattform.

En e-handelspartner - obegränsade möjligheter

För att fullt ut lyckas med e-handel tror vi att man behöver ha ett intresse och en nyfikenhet för helheten. E-handel som begrepp spänner över så många olika områden inom ett företag att det förr eller senare kommer att behövas flera olika leverantörer som alla gör det som de gör bäst - och behovet av samordning ökar. Vi axlar gärna detta ansvar och trivs bra i rollen som projektledare åt våra kunder. På så sätt får ni en huvudkontakt för era e-handelsfrågor och kan känna er trygga i att alla era leverantörer har samma information och strävar mot samma mål: att öka er försäljning.

Kontakta oss för mer information

Detta hjälper vi till med
  • Expertrådgivning och strategi
  • Val av e-handelsplattform
  • Teknisk utveckling och konfigurering
  • Integration med affärssystem, logistiksystem, PIM-system och betallösningar 
Plattformar vi rekommenderar

Nyfiken på vad vi har gjort tidigare?

Bland våra kunder hittar man Svenska Spel, Fastighetsbyrån, Interwheel och Karlstads Universitet.

Läs våra kundcase.