Umbraco som plattform för e-handel

Umbraco som plattform för e-handel

Umbraco är ett av världens mest populära CMS och används av över 500 000 webbplatser runt om i världen. Kombinerat med en e-handelsmodul är ni helt redo för att driva framgångsrika digitala affärer.

Umbraco är ett fullfjädrat CMS, enkelt att anpassa och stabilt nog att användas även av de största webbplatserna.

Umbraco används av mer än 500 000 webbplatser runt om i världen och några av världens största företag använder Umbraco idag. Men det gör den inte mindre aktuell för mindre företag. Såväl stora som små företag drar nytta av plattformen tack vare möjligheterna att anpassa den helt efter behov.

Plattformen bygger på Microsofts .NET-plattform. Det underlättar i såväl grundutförande, som när det är dags att göra avancerade anpassningar och integrationer mot andra system.

E-handel med Umbraco

Det finns idag en mängd olika e-handelsplattformar anpassade för integration med Umbraco. Några av dessa är:

Ucommerce

Denna plattform finns i såväl kostnadsfri basversion, som licensbaserade premiumversioner med kraftfullt stöd för marknadsföringshantering och internationell e-handel med valuta- och språkstöd.

Merchello

Merchello är en open source-baserad plattform som blivit allt mer populär på senare tid. Plattformen är främst riktad mot mindre e-handlare, men är även enkel att anpassa även för den som har mer specifika krav på sin lösning. 

Utöver dessa finns även TeaCommerce och uWebshop som erbjuder liknande funktionalitet som ovanstående.

Vilken som passar er bäst beror på era egna förutsättningar, samt hur ni vill använda den färdiga lösningen. Ingen lösning är bäst för alla, så det är viktigt att utgå ifrån sin egen verksamhet i valet av e-handelsplattform.