Vi söker dig som brinner för e-handel och digitala affärer

Vi söker dig som brinner för e-handel och digitala affärer

Vi tror att ett framgångsrikt konsultbolag kännetecknas av ambitiösa konsulter, spännande uppdrag och engagerade kunder. 

Hos oss vill vi att varje konsult får möjlighet att utvecklas utifrån sina egna drivkrafter. Förutom friheten att göra det man brinner mest för innebär det också förväntningar därefter. Detta samspel tror vi är nyckeln till en framgångsrik konsultkarriär.

Flera av våra kunder är marknadsledande inom sina respektive branscher, och vissa är mindre företag på väg uppåt. Några av våra uppdrag är stora, långsiktiga helhetsåtaganden, och vissa uppdrag är specialistinsatser där vi på kort tid ska uppnå ett tydligt resultat. 

Trivs du bäst i en omväxlande miljö med stora möjligheter att påverka din egen situation? Vill du jobba på ett lönsamt konsultbolag under stark tillväxt? Då vill vi träffa dig.

Är du vår nästa kollega?

Vi vill alltid komma i kontakt med ambitiösa personer som brinner för webb och digitala affärer, oavsett om du är mitt uppe i karriären eller om du är studerande och vill få mer erfarenhet. Hör gärna av dig och berätta lite om dig själv!

Lediga tjänster