Nyheter

Nyheter

 • 2020
  20
  mar

  Malin och Johan förstärker vårt team

  Det är med stor glädje vi hälsar välkommen till våra två senaste medarbetare, Malin Rudby och Johan Bergström. Med olika specialistkompetenser stärker de vårt team ytterligare, i takt med att fler och fler kunder väljer oss som partner.
  Läs mer
 • 2020
  31
  jan

  Motillo utses till Litium Partner of the Year 2020

  Under det fullbokade evenemanget Litium Accelerate 2020 i Stockholm tilldelades vi den prestigefyllda utmärkelsen Litium Partner of the Year.
  Läs mer
 • 2020
  24
  jan

  Ledig tjänst: Social Media Manager (tillsatt)

  Motillo Growth Team är namnet på vårt unika erbjudande där vi aktivt jobbar med att öka försäljningen åt våra e-handelskunder. Nu söker vi dig som är en stjärna på att bygga varumärke och driva försäljning via sociala medier.
  Läs mer
 • 2020
  21
  jan

  Välkomna, Åsa och Sebastian!

  Året har knappt börjat men vi har redan fått förstärkning av två nya medarbetare. Vi säger varmt välkommen till Åsa Fröjd och Sebastian Edman!
  Läs mer
 • 2019
  19
  dec

  Lansering av ny e-handel till Svenssons i Lammhult

  Under det här året har vi jobbat med framtagningen av en ny e-handelslösning för Svenssons i Lammhult. Arbetet inkluderade en total omvandling såväl designmässigt som tekniskt.
  Läs mer
 • 2019
  1
  dec

  Ledig tjänst: Ambitiös webbutvecklare (C#.NET) med intresse för e-handel

  Nu söker vi dig som kan stärka upp vårt team med kunskaper inom webbutveckling (C#.NET). Vi erbjuder en spännande arbetsplats där du får en framträdande roll i våra olika kunduppdrag.
  Läs mer
 • 2019
  14
  nov

  Startup anlitar Motillo som strategisk och teknisk partner

  Att koppla ihop digital och fysisk handel är en av de stora utmaningarna inom retail idag. Utanför storstäderna kämpar även mindre, lokala butiker med lönsamheten då fler och fler kunder väljer e-handeln som inköpskanal. En svensk startup har bestämt sig för att lösa detta och har valt Motillo som strategisk och teknisk partner på denna resa.
  Läs mer
 • 2019
  28
  okt

  Ledig tjänst: Projektledare inom e-handel (tillsatt)

  Just nu erbjuder vi en riktigt spännande roll för dig som trivs i händelsernas centrum. Som projektledare hos oss kommer du att ansvara för att vi levererar riktigt bra saker till våra kunder.
  Läs mer
 • 2019
  17
  okt

  Code in the Dark i Karlstad 14/11

  Är du bäst i Karlstad på HTML och CSS? Passa på att visa det på höstens roligaste event, Code in the Dark hos Motillo! Reglerna är enkla: 15 min, HTML/CSS, ingen förhandsvisning, en vinnare.
  Läs mer
 • 2019
  16
  sep

  Vi stärker upp vårt team med Srwa, Geir och Oscar

  I augusti välkomnade vi tre nya medarbetare till vårt team. Srwa och Oscar har bakgrund som webbutvecklare och får nu lära sig mer om vad det innebär att utveckla e-handelslösningar. Båda två deltar redan i olika kundprojekt hos oss. Geir är en erfaren SEO-specialist och ansvarar för att våra kunder får bästa de möjligheter att rankas högt av olika sökmotorer.
  Läs mer