Nyheter

Nyheter

 • 2019
  14
  feb

  Inbjudan: Motillo Mystery Shopper B2B

  Vad händer om man släpper loss 25 studenter med en budget på 25 miljoner och 3 timmar på sig att spendera pengarna? Det ska vi ta reda på den 11/3 2019.
  Läs mer
 • 2018
  19
  nov

  SEAB först ut på Litium 7

  Den 24 oktober släppte Litium sin allra senaste version, Litium 7, under ett fullsatt kund- och partnerevent i Stockholm. Bara några veckor senare kunde vi lansera den första sajten i Sverige på denna rykande, färska plattform.
  Läs mer
 • 2018
  7
  sep

  Lediga tjänster (3-5 platser): Ambitiösa webbutvecklare (full-stack) med intresse för e-handel

  Nu söker vi 3-5 personer som kan stärka upp vårt team med kunskaper inom webbutveckling (full-stack). Vi erbjuder en spännande arbetsplats där du får en framträdande roll i våra olika kunduppdrag.
  Läs mer
 • 2018
  3
  sep

  Nu lanserar vi Familywalls - ny e-handel inom tapeter och posters

  Vi har jobbat intensivt med att utveckla den nya e-handelssajten Familywalls, en ambitiös satsning inom segmentet för standardtapeter, fototapeter och posters. Plattformen är integrerad med externa bildbanker vilket möjliggör ett enormt sortiment på över 20 miljoner motiv. Utöver detta har även en unik tjänst för tapetköpare tagits fram.
  Läs mer
 • 2018
  28
  aug

  Svenssons i Lammhult väljer Motillo i Karlstad

  Det anrika möbelföretaget Svenssons i Lammhult fortsätter sin satsning på e-handel och har i samband med detta valt Motillo som ny partner. Vi kommer att axla ett helhetsansvar för Svenssons e-handelslösning, som består av Episerver Commerce, Inriver PIM-system och integration till affärssystem och betalningslösningar.
  Läs mer
 • 2018
  24
  aug

  SEAB väljer Motillo som e-handelspartner för sin nya satsning

  Historien om SEAB började för 50 år sedan. Målsättningen var att bli det företag som såg till att den svenska marknaden hade tillgång till de bästa produkterna för bilvård. Idag omsätter SEAB 450 miljoner och sysselsätter 110 personer i Norden. SEAB fortsätter nu sin spännande resa genom att satsa på e-handel och digital försäljning. I samband med detta har vi fått förtroendet att utveckla deras nya e-handelslösning, som bygger på Litium med inbyggt PIM-system. Lösningen kommer även att integreras mot Microsoft Navision och kommer att stötta försäljningen i de nordiska länderna.
  Läs mer
 • 2018
  20
  jun

  Välkommen till Motillo, Emil Sjögren!

  Vi har fått förstärkning i vårt team av utvecklare. Denna gång är det Emil Sjögren som ansluter sig och med goda kunskaper inom .NET-utveckling så kommer han att vara en stor tillgång för våra kunder i kommande e-handelsprojekt.
  Läs mer
 • 2018
  12
  jun

  Start & Generator väljer Motillo som ny e-handelspartner

  Vi är glada över att få vara med på tåget när Start & Generator väljer att öka satsningen på sin digitala försäljningskanal. Uppdraget består i att utveckla en ny e-handelslösning baserad på Litiums e-handelsplattform, men även att aktivt bidra till företagets tillväxt genom vårt erbjudande Motillo Growth Team.
  Läs mer
 • 2018
  23
  maj

  Stora prestandaförbättringar i NopCommerce 4.0

  Nyligen lanserades NopCommerce 4.0 och den största nyheten är att plattformen har migrerats till .NET Core 2.0. Våra egna tester mellan 3.9 och 4.0 visar upp till 70% snabbare laddtider och vi har nyligen genomfört vårt första uppgraderingsprojekt.
  Läs mer
 • 2018
  7
  maj

  Unifaun/Pacsoft Online-plugin för nopCommerce

  Att förenkla administrationen är centralt för alla e-handlare som växer. Av denna anledning har vi utvecklat en smidig integration mellan NopCommerce och Unifaun/Pacsoft Online.
  Läs mer