Code in the Dark i Karlstad 14/11

Code in the Dark i Karlstad 14/11

Är du bäst i Karlstad på HTML och CSS? Passa på att visa det på höstens roligaste event, Code in the Dark hos Motillo! Reglerna är enkla: 15 min, HTML/CSS, ingen förhandsvisning, en vinnare.

Reglerna är enkla: 15 minuter, HTML/CSS, ingen förhandsvisning, en vinnare.
Code in the Dark hos Motillo

Vad är Code in the Dark?

Code in the Dark startades av Tictail för ett antal år sedan och är ett roligt sätt att testa sina frontend-kunskaper. Deltagarna får se en bild av en webbsida och ska sedan på 15 minuter skriva HTML och CSS för att skapa detta utseende. Det finns dock en liten hake: deltagarna får inte se sidan växa fram, utan får endast se sin egen kod. Efter 15 minuter släpper alla tangentbordet samtidigt och det är dags att se resultatet och låta publiken rösta. Publikens favorit utses till vinnare (och publiken får inte veta vem som står bakom respektive alternativ förrän efter röstningen).

Regler

  • 15 minuter
  • HTML/CSS
  • Ingen förhandsvisning
  • En vinnare

Praktiska saker

Varje deltagare tar med sig sin egen laptop. Den kopplas in till en extern skärm som ställs in med skärmdubblering, så att publiken ser samma sak som deltagaren. Under 15 minuter använder deltagaren HTML-editorn som Code in the Dark tillhandahåller och när tiden är slut sparas en HTML-fil ner. Denna fil öppnas sedan i en webbläsare för att se slutresultatet.

När?

Den 14 november kl 18-22. 

Var?

Motillos kontor på Våxnäsgatan 4 i Karlstad.

Mat & dryck

Vi bjuder på pizza och olika former av drycker till alla som hälsar på (såväl publik som deltagare).

Anmälan

Oavsett om du vill vara med som deltagare eller publik så anmäler du dig här. Det är helt kostnadsfritt att vara med. Det är begränsat antal platser, så vänta inte för länge med din anmälan.

Hoppas att vi ses!