Ledig tjänst: Digital marknadsförare i världsklass (tillsatt)

Ledig tjänst: Digital marknadsförare i världsklass (tillsatt)

Brinner du för digital marknadsföring och har praktiska erfarenheter av SEO, SEM, SMM och analys, gärna inom e-handel? Är du redo för nästa kliv i karriären? Då har vi just nu en roll som är perfekt för dig.

Start: Hösten 2019
Placering: Karlstad
Anställningsform: Heltid, tillsvidare
Tjänsten är tillsatt

Här på Motillo hjälper vi företag att lyckas med sin e-handel. Vi tar ansvar för hela kedjan från strategi och design, till teknisk utveckling och löpande uppföljning. Bland våra kunder finns Svenssons i Lammhult, SEAB, Interwheel, Turtle Wax och många fler. 

Vi ökar nu vår satsning inom digital marknadsföring och analys, och söker därför en person som brinner för detta område. Du har sannolikt jobbat några år i konsultrollen och har praktiska erfarenheter inom SEO, SEM, SMM, Google Ads, Facebook och Instagram Ads, Google Analytics, Inbound Marketing och Marketing Automation. Framför allt brinner du för att göra ett fantastiskt jobb för dina kunder och trivs som bäst när de är riktigt nöjda. 

Låter detta som en roll som är klippt och skuren för dig? Då vill vi gärna träffa dig för att berätta mer!

Kontakta Jakob på jakob.twedmark@motillo.se eller 0730-74 06 31 och skriv några rader om dig själv. Du kan även använda formuläret via knappen nedan.