Ledig tjänst: Social Media Manager (tillsatt)

Ledig tjänst: Social Media Manager (tillsatt)

Motillo Growth Team är namnet på vårt unika erbjudande där vi aktivt jobbar med att öka försäljningen åt våra e-handelskunder. Nu söker vi dig som är en stjärna på att bygga varumärke och driva försäljning via sociala medier.

Start: Omgående
Placering: Karlstad med resor runt om i landet
Anställningsform: Allmän visstidsanställning, 6 månader. Möjlighet till förlängning.
Status: Tillsatt

Här på Motillo hjälper vi företag att lyckas med sin e-handel. Vi tar ansvar för hela kedjan från strategi och design, till teknisk utveckling och löpande uppföljning. Bland våra kunder finns Svenssons i LammhultSEABInterwheelTurtle Wax och många fler. 

Vårt övergripande uppdrag handlar om att öka den digitala försäljningen för våra kunder, och vi gör det genom att använda en kombination av teknisk kompetens och ett affärsmässigt sinne. 

Vårt kontor är i Karlstad, men våra kunder är spridda över många delar av landet.

Varför behöver vi en Social Media Manager?

Som e-handelsspecialister hjälper vi våra kunder genom att bygga riktigt bra e-handelslösningar, men det viktigaste för våra kunder är oftast försäljningen som genereras. Därför har vi tagit fram ett arbetssätt och erbjudande som vi kallar för Motillo Growth Team. Inom ramen för detta så driver vi e-handeln åt kunden och agerar som deras digitala försäljningsavdelning. Vi jobbar aktivt med att skapa innehåll, optimera för sökmotorer, driva kampanjer och analysera och förbättra. 

Nu vill vi förstärka vårt team med en person som är riktigt, riktigt vass på sociala medier. Personen kommer att hantera våra kunders sociala medier via kanaler som Instagram, Facebook, Snapchat med flera. Målsättningen är att öka engagemanget i dessa kanaler, öka målgruppen och därigenom öka försäljningen.

Vi tror att du känner igen dig i följande:

  • Du kan visa upp strålande resultat från liknande arbete
  • Du brinner för kommunikation och kundkontakt
  • Du trivs bra med att jobba mot uppsatta mål
  • Du och dina vänner kommunicerar främst via sociala medier, men de tycker att det är du är mest "mobilberoende". Du lovar dem då att det inte är "så farligt" men att du ska "bli bättre", samtidigt som du finslipar detaljerna i ditt nästa inlägg.

Låter detta intressant? Då vill vi gärna träffa dig för att berätta mer!

Kontakta Jakob på jakob.twedmark@motillo.se eller 0730-74 06 31 och skriv några rader om dig själv. Du kan även använda formuläret via knappen nedan.