Motillo inleder partnerskap med världens snabbast växande e-handelsplattform Shopify

Motillo inleder partnerskap med världens snabbast växande e-handelsplattform Shopify

Shopify är världens snabbast växande e-handelsplattform och används av såväl små, nystartade företag som etablerade varumärken med global försäljning. Som partner med Shopify kan vi nu erbjuda er en konkurrenskraftig e-handel på rekordtid.

I vår roll som e-handelspartner utvärderar vi löpande olika plattformar, för att kunna erbjuda de bästa lösningarna för olika typer av kunder. 

Genom våra befintliga partnerskap med Litium och Episerver så erbjuder vi marknadsledande e-handelslösningar inom B2B och B2C, för medelstora företag. 

Vi adderar nu Shopify, vilket öppnar upp möjligheter för den stora mängd av mindre företag så vill komma igång med e-handelsförsäljning till en lägre kostnad, och på kortare tid. I våra Shopify-uppdrag lägger vi större fokus på arbetet i vårt Growth Team, för att tillsammans med våra kunder jobba för att hitta nyckel till deras tillväxt genom att experimenterande arbetssätt.

I enterprise-versionen Shopify Plus finns även avancerade funktioner inom B2B-försäljning, vilket gör att den fungerar väldigt bra för varumärken som vill digitalisera sin "wholesale"-försäljning, samtidigt som de säljer globalt till konsumenter.

Läs mer om vad Shopify kan göra för er.