Motillo växer och satsar framåt

Sedan starten för ett knappt år sedan har Motillo fått förtroendet att hjälpa flera ledande företag och organisationer att förbättra sina lösningar inom digitala kanaler. Nu går företaget in i nästa fas och förstärker i såväl antal medarbetare som i styrelsen.

- Vi strävar hela tiden efter att kunna skapa ännu bättre lösningar inom webb och digitala affärer, och därför har det blivit allt viktigare för oss att kunna erbjuda våra kunder ett helhetsåtagande. Under hösten har vi därför letat efter duktiga personer inom design och användarupplevelse. När vi träffade Simon Andersson visste vi att vi hade hittat vad vi sökte, säger Jakob Twedmark, VD på Motillo.

För att kunna växa både lönsamt och effektivt har Motillo även tagit in en erfaren styrelseordförande i form av Bengt-Göran Bengtner. Han har lång erfarenhet av företagsledning och styrelsearbete, inte minst i växande konsultbolag, och går in i Motillos styrelse inför företagets andra verksamhetsår:

Det som inspirerar mig att gå in i styrelsen är att det finns en tydlig ambition och ett driv från ägarna att utveckla företaget. Motillo har också ett intressant och spännande affärsupplägg som kan utveckla kundernas affär och vara föregångare i branschen, kommenterar Bengt-Göran sitt nya uppdrag.

Att vi har lyckats attrahera en så skicklig ordförande som Bengt-Göran är väldigt roligt. Han kompletterar Motillo med precis det vi har saknat hittills, så vi är mycket spända inför hur 2014 kommer att utvecklas, avslutar Jakob.

Fler intressanta artiklar

Ny rapport: B2B-företagen vädrar morgonluft när det kommer till e-handel
Litium
Ny rapport: B2B-företagen vädrar morgonluft när det kommer till e-handel
Litium har precis släppt sin årliga undersökning om e-handelns utveckling inom B2B-segmentet i Norden. Vi har djupdykt och hittat några intressanta saker.
Läs mer
Bufab och Apex väljer Motillo som ny e-handelspartner
Nyhet
Kundcase
Litium
Bufab och Apex väljer Motillo som ny e-handelspartner
Bufab är en global supply chain-partner som erbjuder ett omfattande sortiment av C-parts, från traditionella fästelement till komplexa, bearbetade och monterade komponenter i olika material.
Läs mer
Vi välkomnar Elin Åberg till Motillo!
Nyhet
Vi välkomnar Elin Åberg till Motillo!
Planen var att jobba som kommunikatör men hon hittade sitt kall inom projektledning. Nu har Elin börjat på Motillo och här kan du lära känna henne bättre.
Läs mer