Välkommen, Anton och Victor!

Vi säger varmt välkommen till våra två senaste medarbetare, Anton Marklars och Victor Axelsson. De har de senaste månaderna anslutit till vårt team och hjälper nu våra kunder att skapa moderna e-handelslösningar baserade på Litium och Episerver.

Anton Marklars, du började hos oss i december. Hur har din första tid varit?

- Det har varit väldigt bra. Det kändes som att det gick ganska snabbt att komma in i arbete och få göra nytta. Jag var igång med alla mina uppgifter redan efter tre veckor vilket var perfekt för mig för då det kändes som det bästa sättet att lära sig på, säger Anton.

Kan du beskriva hur det är att jobba på Motillo?

- Det känns väldigt avslappnat utan att på något sätt ge intryck om att folk är lata. Det är skönt att vi kan spela musik och snacka utan att det stör. Sen vet man också att alla är måna om att göra bra ifrån sig och skapa bra saker. Det är roliga och kvalitativa projekt och alla tar sitt jobb på allvar, säger Anton. 

- Det märks verkligen att de som jobbar på Motillo är nån form av fullstack och att de är väldigt duktiga. Jag trivs när det är höga ambitioner och höga krav på kvalitet men att man samtidigt känner att det finns en bra balans i kraven som ställs. Här på Motillo så är det väldigt tydligt att alla vill leverera bra grejer och att man är lite projektledaren i sina egna projekt. Man kan ta precis så mycket ansvar som man vill, avslutar Anton.

Victor Axelsson, du anslöt i januari. Har jobbet motsvarat dina förväntningar?

- Absolut, jag trivs jättebra. Mina arbetsuppgifter är väldigt roliga och dessutom är de utmanande eftersom jag inte kan allting än och inte har arbetat med e-handel förut. Det passar mig verkligen att arbeta här och det intresserar mig, berättar Victor.

Är det något speciellt som du trivs med?

- Jag tycker mycket om morgonmötena där man får reflektera över det man ska göra för att att få bättre fokus. Genom morgonmötena får man en översikt i hur det går för de andra i de olika projekten. På så sätt kan vi hjälpa varandra om det uppstår problem och man har koll på vilka personer man kan fråga när man själv behöver tips/råd inom vissa områden, svarar Victor.

Employee image
Är du nyfiken på en karriär hos oss? Hör av dig!

Fler intressanta artiklar

Bufab och Apex väljer Motillo som ny e-handelspartner
Nyhet
Kundcase
Litium
Bufab och Apex väljer Motillo som ny e-handelspartner
Bufab är en global supply chain-partner som erbjuder ett omfattande sortiment av C-parts, från traditionella fästelement till komplexa, bearbetade och monterade komponenter i olika material.
Läs mer
Vi välkomnar Elin Åberg till Motillo!
Nyhet
Vi välkomnar Elin Åberg till Motillo!
Planen var att jobba som kommunikatör men hon hittade sitt kall inom projektledning. Nu har Elin börjat på Motillo och här kan du lära känna henne bättre.
Läs mer
Strukturerad data för e-handel
Growth Team
SEO
Utveckling
Strukturerad data för e-handel
Strukturerad data var tidigare en nice-to-have-grej, men har nu blivit mycket viktigare. Om du driver en e-handel är detta ett sätt för dig att få sökrobotar och även AI-algoritmer att förstå dina produkter bättre.
Läs mer