Optimizely - en ledande plattform för e-handel inom B2C och B2B

Optimizely, före detta Episerver Commerce, är en kraftfull e-handelslösning som tar hand om besökarna under hela kundcykeln – före, under och efter köpet. Aldrig tidigare har e-handel och CMS varit så nära integrerade och optimerade för alla kanaler: mobil, surfplatta och sociala medier.

Smartare och snabbare marknadsföring

Vid hård konkurrens spelar snabbhet och flexibilitet stor roll. Om det tar dagar att lansera en anpassad kampanj har tåget redan gått. Optimizely har ett enkelt och flexibelt användargränssnitt som ger dig möjlighet att skapa omedelbara och riktade marknadsföringskampanjer.

Den nya mobila verkligheten

Idag använder allt fler mobiler eller surfplattor för att söka information på nätet. För att nå ut till dina kunder behöver du kunna skapa en engagerande och konsekvent upplevelse i alla kanaler.

Med Optimizely kan du arbeta med produkter eller kampanjer direkt i en mobil vy. För att optimera den mobila e-handelsupplevelsen, kan du enkelt ändra ordningen eller personalisera innehåll, direkt med mobilen i centrum.

Sikta högt och väx snabbt

Att växa på nya marknader kan vara ett smart sätta att öka intäkter men låt inte komplexiteten hålla dig tillbaka. Med Optimizely kan du komma igång snabbt med dina globala e-handelssajter.

Rätt produkt till rätt kund vid rätt tillfälle

Konvertering börjar med att visa rätt produkter till rätt kunder vid rätt tillfälle. Svårt? Vi har gjort det så enkelt som möjligt att hantera produktkataloger i alla kanaler och för alla dina marknader. Med Optimizely har du möjlighet att servera dina kunder vad de vill ha när de vill ha det.

B2B e-handel, en strategi för tillväxt

Dagens företagskunder är influerade av konsumenttrender och förväntar sig att dagens B2B e-handelssajter ska fungera som e-handelssajter för konsumenter. Och det är därför Optimizely kombinerar det bästa från båda av dessa världar. Du får en mycket flexibel e-handelslösning för dina slutkunder.

Är du nyfiken på att höra vad vi kan göra för dig?

Hör av dig så berättar vi mer om hur vi jobbar med våra e-handelsuppdrag. 

Kontakta oss!