Episerver Commerce - ledande plattform för e-handel inom B2C och B2B

Episerver Commerce - ledande plattform för e-handel inom B2C och B2B

Episerver Commerce är en kraftfull e-handelslösning som tar hand om besökarna under hela kundcykeln – före, under och efter köpet. Aldrig tidigare har e-handel och CMS varit så nära integrerade och optimerade för alla kanaler: mobil, surfplatta och sociala medier.

Är du redo för en ny Episerver Commerce-partner?

Kundcase: Svenssons i Lammhult

Episerver Commerce, Inriver PIM och Loop54.

Kundcase: E-handelsleverantör till Interwheel

EPiServer Commerce och integration till Visma ERP.

Fler kundcase

Läs gärna mer om vad vi har gjort tidigare.

Vi valde Motillo för att vi ville ha en engagerad och flexibel e-handelspartner för vår Episerver Commerce-lösning. Vi har nu jobbat tillsammans i fyra år och ser fram emot ett fortsatt långt samarbete.
David Boman
Driftchef Interwheel

 Läs mer om detta kundcase: Interwheel - ledande däck- och fälgleverantör

Smartare och snabbare marknadsföring

Vid hård konkurrens spelar snabbhet och flexibilitet stor roll. Om det tar dagar att lansera en anpassad kampanj har tåget redan gått. Episerver Commerce har ett enkelt och flexibelt användargränssnitt som ger dig möjlighet att skapa omedelbara och riktade marknadsföringskampanjer.

Den nya mobila verkligheten

Idag använder allt fler mobiler eller surfplattor för att söka information på nätet. För att nå ut till dina kunder behöver du kunna skapa en engagerande och konsekvent upplevelse i alla kanaler.

Med Episerver Commerce kan du arbeta med produkter eller kampanjer direkt i en mobil vy. För att optimera den mobila e-handelsupplevelsen, kan du enkelt ändra ordningen eller personalisera innehåll, direkt med mobilen i centrum.

Sikta högt och väx snabbt

Att växa på nya marknader kan vara ett smart sätta att öka intäkter men låt inte komplexiteten hålla dig tillbaka. Med Episerver Commerce kan du komma igång snabbt med dina globala e-handelssajter.

Rätt produkt till rätt kund vid rätt tillfälle

Konvertering börjar med att visa rätt produkter till rätt kunder vid rätt tillfälle. Svårt? Vi har gjort det så enkelt som möjligt att hantera produktkataloger i alla kanaler och för alla dina marknader. Med Episerver Commerce har du möjlighet att servera dina kunder vad de vill ha när de vill ha det.

B2B e-handel, en strategi för tillväxt

Dagens företagskunder är influerade av konsumenttrender och förväntar sig att dagens B2B e-handelssajter ska fungera som e-handelssajter för konsumenter. Och det är därför Episerver Commerce kombinerar det bästa från båda av dessa världar. Du får en mycket flexibel e-handelslösning för dina slutkunder.

Kontakta oss gärna för mer information