E-handelsutveckling med moderna plattformar som grund

Vi bygger e-handelslösningar för distributörer, återförsäljare och varumärken, baserade på plattformarna Litium och Norce

Våra kunder har både lika och olika behov

Ingen kund är den andra lik, eller? Våra kunder skiljer sig åt på en mängd olika sätt, inte bara utifrån bransch utan även utifrån vilka kompetenser som finns internt. Samtidigt finns det många likheter när det kommer till vad våra kunders kunder förväntar sig av en e-handelslösning idag.

Det är här vi som partner kommer in i bilden. Vårt mål är att ge våra kunders kunder en förstklassig e-handelsupplevelse.

B2B (Grossister & Distributörer)
B2B (Grossister & Distributörer)

Våra kunder inom B2B finns i många olika branscher och har vitt skilda krav på sina lösningar. Kanske är det just detta som är den röda tråden - att lösningen ska kunna anpassas efter väldigt specifika önskemål?

Mängder av grundfunktionalitet för B2B är redan klart i de lösningar vi levererar, så fokus kan läggas på att utveckla det som är unikt för varje verksamhet.

Några av våra kunder inom B2B

Vinga, Fondprodukter, Sevan, Roswi

Läs mer
B2C (Retail)
B2C (Retail)

Vi jobbar både med några av Sveriges mest etablerade e-handlare och med e-handlare som ännu är lite mindre, men på stark väg upp.

Denna typ av verksamhet brukar värdera möjligheten att jobba aktivt med innehåll som kampanjer, integration till externa betal- och fraktlösningar, och smidiga kopplingar till olika marknadsföringsverktyg.

Några av våra kunder inom B2C

Cyberphoto, Wakakuu, Hulténs, Pyret & Snäckan

Läs mer
D2C (Direct-to-Consumer)
D2C (Direct-to-Consumer)

En tredje kundtyp som vi jobbar med är varumärken som säljer direkt till konsument - ofta i kombination med att även sälja via återförsäljare.

För att det ska vara möjligt behövs en plattform som klarar av kraven för både B2B och B2C, i en och samma lösning.

Några av våra kunder inom D2C

Boråstapeter, Elodie

Läs mer
Litium
Litium

En svensk e-handelsplattform, anpassad för att stötta er tillväxtresa från miljoner till miljarder.

  • Inbyggt PIM-system skapar ordning och reda i produktkatalogen
  • Konfigurera prislistor och sortiment beroende på marknad
  • Minska projekttid och kostnad med hjälp av Litiums smarta Accelerator
Läs mer
Norce
Norce
  • Inkluderar ett avancerat PIM-system som enkelt låter dig underhålla relationer mellan olika produkter och skapa flexibla paketartiklar.
  • Möjlighet att styra prissättning utifrån marginal, eller automatiskt via den inbyggda prisroboten.
  • Kopplas smidigt ihop med det CMS som ni själva föredrar att använda för innehållshantering på sajten.
Läs mer

Behöver du hjälp att välja e-handelsplattform?

Är du redo att hitta den perfekta plattformen för din e-handel men behöver lite guidning? Läs mer om vad man behöver tänka på när man ska välja e-handelsplattform.

Rätt plattform för rätt verksamhet

Hej!

Jag heter Jakob och ansvarar för rådgivning och försäljning här på Motillo. Om du vill få hjälp att välja rätt plattform för er verksamhet så får du gärna boka in ett kort möte med mig. Det tar cirka 30 minuter och är kostnadsfritt. Använd kalendern här intill för att hitta en tid som passar er.

Image of person
Jakob Twedmark Rådgivare
Quote symbol