E-handelsutveckling med moderna plattformar som grund

Vi bygger e-handelssajter för distributörer, återförsäljare och varumärken, baserade på plattformarna Litium och Norce. Vilken passar er bäst?

Litium
Litium

En svensk e-handelsplattform, anpassad för att stötta er tillväxtresa från miljoner till miljarder.

  • Inbyggt PIM-system skapar ordning och reda i produktkatalogen
  • Konfigurera prislistor och sortiment beroende på marknad
  • Minska projekttid och kostnad med hjälp av Litiums smarta Accelerator
Läs mer
Norce
Norce
  • Avancerat PIM-system som enkelt låter dig underhålla relationer mellan olika produkter och skapa flexibla paketartiklar.
  • Möjlighet att styra prissättning utifrån marginal, eller automatiskt via den inbyggda prisroboten.
  • Kopplas smidigt ihop med det CMS som ni själva föredrar att använda för innehållshantering på sajten.
Läs mer

Behöver du hjälp att välja e-handelsplattform?

Är du redo att hitta den perfekta plattformen för din e-handel men behöver lite guidning? Läs mer om vad man behöver tänka på när man ska välja e-handelsplattform.

Har du ont om tid?

Då kan du kan testa att göra vårt snabba plattforms-quiz istället:

Hur väljer man e-handelslösning?

Ingen plattform är rätt för alla, men någon plattform är rätt för er. Utgå därför från era egna behov när ni utvärderar. Vi hjälper er gärna i utvärderingen och ta gärna del av våra guider för att komma igång på egen hand.

 

Väg in de här faktorerna

  1. Vilka är era största behov idag? Rangordna dem gärna i olika graderingar: från vad som är absoluta krav, till vad som är "nice-to-have" och vad som inte är relevant alls.
  2. Sätt en budget och kommunicera gärna den öppet till tänkbara leverantörer och partner. Ingen vinner på brist på samsyn kring denna punkt.
  3. Vilken typ av partner söker ni? En stor och bred, eller en mindre som är specialiserad? Vilken typ av kund vill ni vara hos er valda partner? Och vilken slags relation vill ni ha? Detta är frågor som i slutändan kan visa sig vara viktigare än de hårda systemkraven.
  4. Sätt en rimlig tidplan och kommunicera den med de leverantörer ni har dialog med. Berätta gärna när ni vill ha er nya e-handelslösning i drift.

Hitta rätt e-handelsplattform

Rätt plattform för rätt verksamhet

Hej! Jag heter Jakob och ansvarar för rådgivning och försäljning här på Motillo. Om du vill få hjälp att välja rätt plattform för er verksamhet så får du gärna boka in ett kort möte med mig. Det tar cirka 30 minuter och är kostnadsfritt. Använd kalendern här intill för att hitta en tid som passar er.

Image of person
Jakob Twedmark Rådgivare
Quote symbol

Låt oss skapa något bra tillsammans. Hör av dig!

Motillo. Expanding your online business.

Kontakta oss