Vi söker dig som brinner för e-handel och digitala affärer

Vi tror att ett framgångsrikt konsultbolag kännetecknas av ambitiösa konsulter, spännande uppdrag och engagerade kunder. 

Hos oss vill vi att varje konsult får möjlighet att utvecklas utifrån sina egna drivkrafter. Förutom friheten att göra det man brinner mest för innebär det också förväntningar därefter. Detta samspel tror vi är nyckeln till en framgångsrik konsultkarriär.

Flera av våra kunder är marknadsledande inom sina respektive branscher, och vissa är mindre företag på väg uppåt. Några av våra uppdrag är stora, långsiktiga helhetsåtaganden, och vissa uppdrag är specialistinsatser där vi på kort tid ska uppnå ett tydligt resultat. 

Är du vår nästa kollega?

Trivs du bäst i en omväxlande miljö med stora möjligheter att påverka din egen situation? Vill du jobba på ett lönsamt konsultbolag under stark tillväxt? Då vill vi träffa dig. Vi vill alltid komma i kontakt med ambitiösa personer som brinner för webb och digitala affärer, oavsett om du är mitt uppe i karriären eller om du är studerande och vill få mer erfarenhet. Hör gärna av dig och berätta lite om dig själv!

 

Lediga tjänster just nu

Ledig tjänst: E-handelsrådgivare
Ledig tjänst: E-handelsrådgivare
Vi söker dig som har praktisk erfarenhet av att driva försäljning via e-handel och vill använda den kunskapen för att hjälpa våra kunder.
Läs mer
Ledig tjänst som säljare
Ledig tjänst som säljare
Nu söker vi dig som älskar försäljning och marknadsföring. Som säljare hos oss kommer du att skapa strukturer för att jobba effektivt med nykundsbearbetning, med målsättningen att bidra till vår fortsatta tillväxt.
Läs mer
Motillos konsultprogram för nyexade 2021
Motillos konsultprogram för nyexade 2021
Har du läst eller programmerat C# och är redo att ge dig ut i arbetslivet? Då har vi något för dig! Till hösten startar vårt konsultprogram för blivande e-handelskonsulter.
Läs mer
Ledig tjänst: SEM-specialist med fokus på Google Ads
Ledig tjänst: SEM-specialist med fokus på Google Ads
Vi fortsätter att bygga vårt Growth Team - just nu söker vi dig som älskar att skapa och optimera lönsamma e-handelskampanjer via Google Ads.
Läs mer
Ledig tjänst: Datadriven analytiker med e-handelserfarenhet
Ledig tjänst: Datadriven analytiker med e-handelserfarenhet
Brinner du för Google Analytics, GTM, trackingpixlar och konverteringsoptimering? Då kan det vara dig vi söker.
Läs mer
Ledig tjänst: Ambitiös webbutvecklare (C#.NET) med intresse för e-handel
Ledig tjänst: Ambitiös webbutvecklare (C#.NET) med intresse för e-handel
Vi söker dig som kan stärka upp vårt team med dina kunskaper inom webbutveckling (full-stack). Vi erbjuder en spännande arbetsplats där du får en framträdande roll i våra olika kunduppdrag.
Läs mer

Kort om Motillo!

Vi är e-handelskonsulter och specialister på digitala affärer. Vi har ett tydligt affärsfokus och är vana att prata affärsnytta med en ledningsgrupp, men tar samtidigt ansvar för att denna nytta översätts till design och teknik på bästa sätt. 

Vi är övertygade om att framgång i digitala kanaler kräver förståelse för samtliga dimensioner av den digitala affären, från affärsnytta ända ner till ettor och nollor.

Läs mer!