Vi söker dig som brinner för e-handel och digitala affärer

Vi tror att ett framgångsrikt konsultbolag kännetecknas av ambitiösa konsulter, spännande uppdrag och engagerade kunder. 

Hos oss vill vi att varje konsult får möjlighet att utvecklas utifrån sina egna drivkrafter. Förutom friheten att göra det man brinner mest för innebär det också förväntningar därefter. Detta samspel tror vi är nyckeln till en framgångsrik konsultkarriär.

Flera av våra kunder är marknadsledande inom sina respektive branscher, och vissa är mindre företag på väg uppåt. Några av våra uppdrag är stora, långsiktiga helhetsåtaganden, och vissa uppdrag är specialistinsatser där vi på kort tid ska uppnå ett tydligt resultat. 

Ledig tjänst just nu

Ledig tjänst: Specialist Paid Channels
Ledig tjänst: Specialist Paid Channels
Vi fortsätter att bygga vårt Growth Team - just nu söker vi dig som älskar att skapa och optimera lönsamma e-handelskampanjer.
Läs mer

Är du vår nästa kollega?

Trivs du bäst i en omväxlande miljö med stora möjligheter att påverka din egen situation? Vill du jobba på ett lönsamt konsultbolag under stark tillväxt? Då vill vi träffa dig. Vi vill alltid komma i kontakt med ambitiösa personer som brinner för webb och digitala affärer, oavsett om du är mitt uppe i karriären eller om du är studerande och vill få mer erfarenhet. Hör gärna av dig och berätta lite om dig själv!

Kontakta någon av oss direkt så berättar vi mer om hur det är att jobba på Motillo.

Kort om Motillo!

Vi är e-handelskonsulter och specialister på digitala affärer. Vi har ett tydligt affärsfokus och är vana att prata affärsnytta med en ledningsgrupp, men tar samtidigt ansvar för att denna nytta översätts till design och teknik på bästa sätt. 

Vi är övertygade om att framgång i digitala kanaler kräver förståelse för samtliga dimensioner av den digitala affären, från affärsnytta ända ner till ettor och nollor.

Läs mer!