Vi är e-handelskonsulter och specialister på digitala affärer

Att lyckas inom e-handel idag, oavsett om det är inom B2B eller B2C, ställer stora krav på förmågan att göra rätt saker, i rätt tid, att undvika fallgropar, att förändra befintliga vanor och att förstå hur ens kunder kommer att vilja göra affärer idag - och i framtiden.

E-handelskonsulter med affärsfokus

Vi tycker att en bra e-handelspartner ska ha djup förståelse för både teknik och affär – för att kunna avgöra hur de samspelar på bästa sätt. Därför har vi samlat olika specialistkompetenser, från design och teknik till strategi och rådgivning, för att kunna erbjuda er ett så komplett team som möjligt.

Samarbeten som aldrig tar slut

"Det är så tråkigt att projektet är slut, för nu kommer vi inte att jobba lika mycket tillsammans!" De värmande orden kom från en kund som vi hade jobbat med under 5-6 månader och där lanseringen nu var genomförd. Samarbetet fortsatte enligt plan, men i en annan form än tidigare.

Vad som avgör om vi som leverantör upplevs bra eller inte är oftast en kombination av massor av mindre saker. Att det finns ett genuint intresse, ett engagemang, humor, arbetsglädje och en vilja att skapa något bra tror vi är bra förutsättningar och något som vi värderar högt.

Vi brinner för e-handel och digitala affärer

Vi hjälper distributörer, återförsäljare och varumärken att öka sin försäljning via e-handel, inom både B2C och B2B.

Låt oss skapa något bra tillsammans. Hör av dig!

Motillo. Expanding your online business.

Kontakta oss