Nordens ledande retailer inom high-fashion väljer Motillo som ny e-handelspartner

Wakakuu grundades 2011 med målsättningen att erbjuda ett aktuellt och noga utvalt modesortiment från de bästa varumärkena. För några veckor sedan flyttade de in i helt nya lokaler i Hovås utanför Göteborg. Samtidigt väljer de att öka satsningen via e-handel och väljer därför Motillo som ny e-handelspartner.

Ny e-handel lanserades under hösten 2021

Efter en noggrann utvärdering av såväl partners som plattformar så föll valet på Motillo tillsammans med e-handelsplattformen Litium. Vi har integrerat Litium med Navision ERP, Avarda Checkout, Ingrid Delivery Checkout och externa system för marknadsföring och kunddialog.

I uppdraget ingår strategiskt arbete, design & UX, teknisk implementation och integration till externa system. 

Besök den nya e-handeln på https://www.wakakuu.com.

 

Höga ambitioner från start

Vi är otroligt glada över att få jobba med teamet på Wakakuu. De har väldigt höga ambitioner för så väl sin egen utveckling som för det sortiment som erbjuds till kunderna. Vi tackar ödmjukast för förtroendet att bli deras e-handelspartner på den fortsatta resan.

Image of person
Jakob Twedmark E-commerce Advisor & CEO, Motillo
Quote symbol

Fler intressanta artiklar

Bufab and Apex choose Motillo as their new e-commerce partner
Nyhet
Kundcase
Litium
Bufab and Apex choose Motillo as their new e-commerce partner
Bufab is a global supply chain partner offering a comprehensive range of C-parts, from traditional fasteners to complex, machined, and assembled components in various materials.
Läs mer