Cristoffer Gustafsson går från exjobb till anställning

Under våren har Cristoffer varit på kontoret ett par dagar i veckan och jobbat tätt med sin handledare Adam Clettborn. Vad som skulle bli en tillfällig sejour under hans sista termin på Webbutvecklarprogrammet blev istället en karriärmöjlighet.

Men du Cristoffer, du har ju blivit anställd. Hur känns det?
– Ja men visst har jag det! Det känns riktigt kul och jag är pepp på att börja jobba på riktigt! 

Vad har du gjort under exjobbet?
– Jag har byggt ett adminverktyg i Litiums backoffice för att enklare kunna konfigurera och monitorera underhållningsjobb. Det har varit jättekul och lärorikt!

Vad kommer du att jobba med hos oss?
– Till en början kommer jag jobba deltid och kombinera det med studierna tills jag är klar med dem i juni. Efter sommaren börjar jag jobba heltid och kommer ingå i vidareutvecklingsteamet. Jag kommer jobba med full stack och det ska bli kul att få använda allt i praktiken som man lärt sig i teorin. 

Du har ju redan fått en försmak på hur det är att jobba på Motillo, vad tycker du än så länge?
– Alla har fått mig att känna mig väldigt välkommen. Jag gillar att det händer så mycket på Motillo, det är en härlig arbetsplats på det sättet. Det är många spännande projekt och mycket som händer rent arbetsmässigt, men sen är det även en hel del aktiviteter och stort engagemang bland personalen som får saker att hända. 

Du kommer ju från Linköping och när du började med exjobbet visste du inte riktigt vart du skulle ta vägen efter examen. Hur känns det nu då, när det är bestämt att du blir Karlstadbo en längre tid framöver?
– Jo men det känns bra! Min sambo fick också nytt jobb här i stan ganska nyligen och vi trivs här. Sambon är Förlunda-fan och jag hejar ju såklart på Linköping HC så jag kommer inte gå över till Färjestad. Bakgrundsbilden på datorn är här för att stanna! 

Kul att ha dig här på riktigt, Cristoffer!

 

Är du också nyfiken på hur det är att jobba hos oss?

Vi söker alltid fler duktiga utvecklare. Se alla lediga jobb här.

Fler intressanta artiklar

Attributionsmodeller över olika plattformar gör analysarbetet komplextMotillo Knowledge
Attributionsmodeller över olika plattformar gör analysarbetet komplext
I dagens marknadsföringslandskap är det viktigt att kunna mäta och förstå effektiviteten av annonsering. När det gäller annonsering på sociala medier och SEM finns det olika attributionsmodeller som används.
Läs mer
En månad kvar med Universal Analytics - 1 av 10 e-handlare har fortfarande inte GA4Nyhet
En månad kvar med Universal Analytics - 1 av 10 e-handlare har fortfarande inte GA4
Vi har tagit tempen på drygt 100 av Sveriges största e-handlare för att se hur många som är redo när Universal Analytics släcks ner.
Läs mer
Nytt ansikte på Motillo - vi välkomnar Lisa Edlund!Nyhet
Nytt ansikte på Motillo - vi välkomnar Lisa Edlund!
Lisa har nyligen flyttat tillbaka till Karlstad med familjen efter flera år utomlands. I tisdags gjorde hon sin första dag på Motillo.
Läs mer