Cristoffer Gustafsson går från exjobb till anställning

Under våren har Cristoffer varit på kontoret ett par dagar i veckan och jobbat tätt med sin handledare Adam Clettborn. Vad som skulle bli en tillfällig sejour under hans sista termin på Webbutvecklarprogrammet blev istället en karriärmöjlighet.

Men du Cristoffer, du har ju blivit anställd. Hur känns det?
– Ja men visst har jag det! Det känns riktigt kul och jag är pepp på att börja jobba på riktigt! 

Vad har du gjort under exjobbet?
– Jag har byggt ett adminverktyg i Litiums backoffice för att enklare kunna konfigurera och monitorera underhållningsjobb. Det har varit jättekul och lärorikt!

Vad kommer du att jobba med hos oss?
– Till en början kommer jag jobba deltid och kombinera det med studierna tills jag är klar med dem i juni. Efter sommaren börjar jag jobba heltid och kommer ingå i vidareutvecklingsteamet. Jag kommer jobba med full stack och det ska bli kul att få använda allt i praktiken som man lärt sig i teorin. 

Du har ju redan fått en försmak på hur det är att jobba på Motillo, vad tycker du än så länge?
– Alla har fått mig att känna mig väldigt välkommen. Jag gillar att det händer så mycket på Motillo, det är en härlig arbetsplats på det sättet. Det är många spännande projekt och mycket som händer rent arbetsmässigt, men sen är det även en hel del aktiviteter och stort engagemang bland personalen som får saker att hända. 

Du kommer ju från Linköping och när du började med exjobbet visste du inte riktigt vart du skulle ta vägen efter examen. Hur känns det nu då, när det är bestämt att du blir Karlstadbo en längre tid framöver?
– Jo men det känns bra! Min sambo fick också nytt jobb här i stan ganska nyligen och vi trivs här. Sambon är Förlunda-fan och jag hejar ju såklart på Linköping HC så jag kommer inte gå över till Färjestad. Bakgrundsbilden på datorn är här för att stanna! 

Kul att ha dig här på riktigt, Cristoffer!

 

Är du också nyfiken på hur det är att jobba hos oss?

Vi söker alltid fler duktiga utvecklare. Se alla lediga jobb här.

Fler intressanta artiklar

Vi välkomnar Patrik Sundhäll till Motillo!
Nyhet
Vi välkomnar Patrik Sundhäll till Motillo!
Från lilla Grums via storstadspulsen i Göteborg tillbaka till Värmlands lugn. Här kan du lära känna Patrik, vår nya backend- och DevOps-magiker!
Läs mer
Code and Cheers 31 maj
Event
Code and Cheers 31 maj
Är du redo för en kväll fylld av kodning och gött häng? Bra! Då ska du markera den 31 maj i din kalender för Code and Cheers! 🤖🍻
Läs mer
Ny rapport: B2B-företagen vädrar morgonluft när det kommer till e-handel
Litium
Ny rapport: B2B-företagen vädrar morgonluft när det kommer till e-handel
Litium har precis släppt sin årliga undersökning om e-handelns utveckling inom B2B-segmentet i Norden. Vi har djupdykt och hittat några intressanta saker.
Läs mer