Vi välkomnar Patrik Sundhäll till Motillo!

Hej Patrik! Kan du berätta lite om dig själv?
Absolut! Jag är född och uppvuxen i Grums och har spenderat en hel del tid i Göteborg där jag både pluggade och jobbade inom webbutveckling. För ungefär sex år sedan flyttade jag, min fru och vår dotter tillbaka till Värmland. Nu bor vi i ett mysigt hus på landet i Grums och familjen har växt med ytterligare en dotter och en liten bostonterrier. Nu senast har jag jobbat med webbutveckling på Advant här i Karlstad, där var jag i cirka tre år. 

Vad gjorde dig nyfiken på Motillo?
Jag hade faktiskt stött på Motillo tidigare och fick genast ett riktigt bra intryck av företaget. När det sedan var dags att hitta ett nytt jobb låg Motillo högt upp på min önskelista. Jag tog kontakt och resten är, som man säger, historia. Jag har tidigare jobbat lite med e-handel men bara med delar av lösningen som betalningsmetoder eller produktvisningar. Nu ser jag fram emot att vara med från början och bygga hela lösningar.

Vad kommer du att jobba med hos oss?
Jag kommer att jobba med utveckling med fokus på backend och DevOps. Jag ser fram emot att kombinera utveckling och drift, och att tänka DevOps hela vägen ut till produktion.

Vad ser du fram emot med att jobba på Motillo?
Jag ser mest fram emot att hänga med alla härliga människor här, dessutom är jag supertaggad på att skapa fina e-handelslösningar. Och så klart, njuta av att vara på Motillo!

Vad gör du när du inte jobbar?
Med ett hus på landet och två barn finns det inte jättemycket tid för hobbies, men jag är väldigt intresserad av fotografering. Tidigare åkte jag mycket motorcykel men det har jag lagt på is för tillfället. Någon gång ska jag ta upp det igen, det är ett löfte till mig själv.

Hur har första veckan varit?
Mina första dagar har varit jättebra, jag känner mig varmt välkommen. Just nu är mitt fokus på att försöka lära mig allas namn, vilket är en utmaning i sig! (Ett tips till Patrik: 👉 www.motillo.se/medarbetare/ )

Varmt välkommen Patrik – vi är glada att ha dig här!

Är du också nyfiken på hur det är att jobba hos oss?

Vi växer och söker flera olika kompetenser just nu. Besök vår externa karriärsida.

Fler intressanta artiklar

WCAG - vad innebär det för dig som e-handlare?
Litium
WCAG - vad innebär det för dig som e-handlare?
Web Content Accessibility Guidelines, WCAG, är riktlinjer som syftar till att öka tillgänglighet för användare med funktionsvariationer på internet. Sommaren 2025 träder riktlinjerna i kraft.
Läs mer
Code and Cheers 31 maj
Event
Code and Cheers 31 maj
Är du redo för en kväll fylld av kodning och gött häng? Bra! Då ska du markera den 31 maj i din kalender för Code and Cheers! 🤖🍻
Läs mer
Ny rapport: B2B-företagen vädrar morgonluft när det kommer till e-handel
Litium
Ny rapport: B2B-företagen vädrar morgonluft när det kommer till e-handel
Litium har precis släppt sin årliga undersökning om e-handelns utveckling inom B2B-segmentet i Norden. Vi har djupdykt och hittat några intressanta saker.
Läs mer