Vi välkomnar Kevin Peelman till teamet!

Kevin Peelman är 25-åringen som lämnade hemlandet Belgien för en lugnare tillvaro närmare naturen i Sverige. Måndag 20 februari gjorde han sin första dag på Motillo och vi tog en pratstund med det färskaste tillskottet. Än så länge kommunicerar vi på engelska men för enkelhetens skull har vi översatt intervjun.

Hej och välkommen, Kevin! Berätta, vad ska du göra på Motillo?

- Tack! Jag ska främst jobba med frontend-utveckling och i huvudsak React. Lite längre fram kan det även vara aktuellt att jobba med backend. Backend passar mitt sätt att tänka då jag är väldigt intresserad av effektivitet och säkerhet.

Vad har du gjort tidigare?

- Jag har en college-examen i Datavetenskap med inriktning mjukvara. Efter utbildningen arbetade jag som full stack-konsult i Belgien innan jag flyttade till Sverige. Här har jag jobbat på distans med en app för en Stockholmsbaserad start-up fram tills nu.

Hur hamnade du i Sverige?

- När jag var 6 år var familjen på semester i Norge och jag sa direkt ”hit vill jag flytta”. När jag blev äldre så semestrade jag både i Sverige och Norge och kände att Sverige passade mig lite bättre. I Belgien är det så trångt och jag upplever livet där som mer stressigt. Jag ville närmare naturen och få mer utrymme helt enkelt, så för snart ett år sedan flyttade jag till ett hus i Gunnarskog i västra Värmland.

Vad ser du fram emot med ditt ”nya” liv här?

- Jobbmässigt så ser jag fram emot att utvecklas ännu mer inom mitt yrke och då passar det bra att vara här på Motillo som jobbar med många spännande tekniker. För mig som immigrerat så är integrationen väldigt viktig. Jag vill lära mig svenska och förstå kulturen djupare – jag vill bli mer svensk helt enkelt. Privat så vill jag gå mot att bli självförsörjande. Jag tycker om djur och att hålla på i trädgården så drömmen är att ha en egen gård. Jag gillar också att fixa med huset och gör allt själv, jag lär mig under tiden. Att jag kan kombinera det här livet med att jobba viss tid på distans är verkligen toppen!

Är du också nyfiken på hur det är att jobba hos oss?

Vi söker alltid fler duktiga utvecklare. Se alla lediga jobb här.

Fler intressanta artiklar

SEO-guide för din e-handel
SEO
Growth Team
SEO-guide för din e-handel
I dag är e-handel en framstående och konkurrensutsatt del av handeln där det är avgörande att sticka ut och synas bland mängden av sajter. För e-handlare är SEO numera inte bara en valmöjlighet - det är en nödvändighet.
Läs mer