Självlärda Kevin Widing är vår senaste utvecklare

Kevin Widing har anslutit till utvecklingsteamet! Här får du veta lite mer om honom:

Hallå Kevin! Vem är du?
- Jag är 24 år gammal, född och uppvuxen i Karlskoga och där bor jag än idag. Sen tre år tillbaka jobbar jag på Bergslagens Räddningstjänst som larmoperatör. Nu har jag smygstartat lite på Motillo genom att jobba 1-2 dagar i veckan innan jag börjar heltid runt jul. Jag har alltid varit tekniskt lagd och intresserad av både mjuk- och hårdvara. En god vän som är utvecklare rekommenderade att jag skulle söka en utbildning inom området men jag ville testa själv först. Sen i vintras har större delen av fritiden gått åt till att lära mig utveckling och jag insåg att det var helt rätt för mig! Efter många timmars kodande hade jag äntligen självförtroende att börja söka jobb. 

Vad gjorde dig nyfiken på Motillo
- Jag kände faktiskt inte till Motillo innan jag fick upp en Facebook-annons om lediga tjänster som utvecklare. Jag blev nyfiken och sökte jobbet och som tur var fick jag komma på intervju. Efter första mötet ville jag verkligen få jobbet eftersom jag fick så fint bemötande och bra känsla för företaget. 

Vad kommer du att jobba med hos oss?
- Jag kommer främst jobba med front-end-utveckling, det är min huvudsakliga inriktning. Sen kommer jag säkert att bredda mig med tiden.

Vad ser du mest fram emot med att jobba här?
- Självklart att få utvecklas, både på ett professionellt och personligt plan. Jag ser fram emot att få lära mig nya tekniker och jag inser att det finns hur mycket som helst att grotta ner sig i. Det ska också bli kul att jobba i Karlstad då jag och sambon siktar på att flytta till en större stad än Karlskoga inom en snar framtid, då är det ju perfekt att ha jobb här.

Vad gör du på fritiden då?
- För ett år sen hade jag sagt att jag spenderade mycket ledig tid i garaget när jag inte jobbade eller utvecklade. Jag har ett stort bilintresse men just nu har jag ingen bil att meka med. Jag behöver dock inte vara sysslolös för jag och min sambo har precis skaffat en hundvalp, en fransk bulldog som heter Alfons, så det blir mycket tid med honom.

Hjärtligt välkommen, Kevin!

Är du också nyfiken på hur det är att jobba hos oss?

Vi söker alltid fler duktiga utvecklare. Se alla lediga jobb här.

Fler intressanta artiklar

Goda råd till e-handelschefen inom B2B för 2023Motillo Knowledge
Goda råd till e-handelschefen inom B2B för 2023
Ansvarar du för e-handeln i ett B2B-bolag och tycker att det kan vara svårt att få gehör internt kring dina idéer? Här går vi igenom några steg på vägen som förhoppningsvis gör ditt arbete enklare.
Läs mer
Vi välkomnar Kevin Peelman till teamet!Nyhet
Vi välkomnar Kevin Peelman till teamet!
Kevin Peelman är 25-åringen som lämnade hemlandet Belgien för en lugnare tillvaro närmare naturen i Sverige.
Läs mer
Hur fungerar SEO och CRO tillsammans?Motillo Knowledge
Hur fungerar SEO och CRO tillsammans?
Man kan tro att SEO och CRO handlar om två olika saker, men det stämmer inte helt. I den här artikeln förklarar jag varför det inte är så.
Läs mer