Självlärda Kevin Widing är vår senaste utvecklare

Kevin Widing har anslutit till utvecklingsteamet! Här får du veta lite mer om honom:

Hallå Kevin! Vem är du?
- Jag är 24 år gammal, född och uppvuxen i Karlskoga och där bor jag än idag. Sen tre år tillbaka jobbar jag på Bergslagens Räddningstjänst som larmoperatör. Nu har jag smygstartat lite på Motillo genom att jobba 1-2 dagar i veckan innan jag börjar heltid runt jul. Jag har alltid varit tekniskt lagd och intresserad av både mjuk- och hårdvara. En god vän som är utvecklare rekommenderade att jag skulle söka en utbildning inom området men jag ville testa själv först. Sen i vintras har större delen av fritiden gått åt till att lära mig utveckling och jag insåg att det var helt rätt för mig! Efter många timmars kodande hade jag äntligen självförtroende att börja söka jobb. 

Vad gjorde dig nyfiken på Motillo
- Jag kände faktiskt inte till Motillo innan jag fick upp en Facebook-annons om lediga tjänster som utvecklare. Jag blev nyfiken och sökte jobbet och som tur var fick jag komma på intervju. Efter första mötet ville jag verkligen få jobbet eftersom jag fick så fint bemötande och bra känsla för företaget. 

Vad kommer du att jobba med hos oss?
- Jag kommer främst jobba med front-end-utveckling, det är min huvudsakliga inriktning. Sen kommer jag säkert att bredda mig med tiden.

Vad ser du mest fram emot med att jobba här?
- Självklart att få utvecklas, både på ett professionellt och personligt plan. Jag ser fram emot att få lära mig nya tekniker och jag inser att det finns hur mycket som helst att grotta ner sig i. Det ska också bli kul att jobba i Karlstad då jag och sambon siktar på att flytta till en större stad än Karlskoga inom en snar framtid, då är det ju perfekt att ha jobb här.

Vad gör du på fritiden då?
- För ett år sen hade jag sagt att jag spenderade mycket ledig tid i garaget när jag inte jobbade eller utvecklade. Jag har ett stort bilintresse men just nu har jag ingen bil att meka med. Jag behöver dock inte vara sysslolös för jag och min sambo har precis skaffat en hundvalp, en fransk bulldog som heter Alfons, så det blir mycket tid med honom.

Hjärtligt välkommen, Kevin!

Är du också nyfiken på hur det är att jobba hos oss?

Vi söker alltid fler duktiga utvecklare. Se alla lediga jobb här.

Fler intressanta artiklar

Ny rapport: B2B-företagen vädrar morgonluft när det kommer till e-handel
Litium
Ny rapport: B2B-företagen vädrar morgonluft när det kommer till e-handel
Litium har precis släppt sin årliga undersökning om e-handelns utveckling inom B2B-segmentet i Norden. Vi har djupdykt och hittat några intressanta saker.
Läs mer
Bufab och Apex väljer Motillo som ny e-handelspartner
Nyhet
Kundcase
Litium
Bufab och Apex väljer Motillo som ny e-handelspartner
Bufab är en global supply chain-partner som erbjuder ett omfattande sortiment av C-parts, från traditionella fästelement till komplexa, bearbetade och monterade komponenter i olika material.
Läs mer
Vi välkomnar Elin Åberg till Motillo!
Nyhet
Vi välkomnar Elin Åberg till Motillo!
Planen var att jobba som kommunikatör men hon hittade sitt kall inom projektledning. Nu har Elin börjat på Motillo och här kan du lära känna henne bättre.
Läs mer