Nytt ansikte på Motillo - vi välkomnar Lisa Edlund!

Lisa Edlund har nyligen flyttat tillbaka till Karlstad med familjen efter flera år utomlands. I tisdags gjorde hon sin första dag på Motillo och vi passade på att ta en pratstund med senaste tillskottet.

Hallå Lisa! Vem är du?
– Jag är en 32-årig tjej som ursprungligen kommer från Hammarö. De senaste sex åren har vi bott i Davos, Schweiz, då min sambo Magnus spelat ishockey där, men nu är vi tillbaka på Råtorp! Vi har två döttrar som heter Vera och Alva och är 5 respektive 3 år gamla. Jag är utbildad ekonom men insåg ganska tidigt att jag ville mer åt marknadshållet så sista tiden i Davos utbildade jag mig till kommunikatör på distans. 

Vad gjorde dig nyfiken på Motillo?
–Jag sökte faktiskt jobb här för ett år sen och var med i processen men just den tjänsten tillsattes inte på grund av andra behov hos Motillo. Då fick jag en väldigt bra känsla för företaget och har inte riktigt kunna släppa det. När vi skulle skulle flytta hem från Schweiz hörde jag av mig till Jonas och på den vägen är det!

Vad kommer du att jobba med hos oss?
– Jag kommer främst jobba tätt med kunderna inom vidareutveckling men även med en del utbildning. Jag älskar att jobba med människor och får energi av andra så det här ska bli jättekul!

Vad ser du mest fram emot med att jobba här?
– Att få vara en del av det här härliga teamet och vara med på den spännande resan vi har framför oss! Jag älskar att lära mig nya saker och för det känns Motillo som helt rätt företag att jobba på.

Vad gör du på fritiden då?
– I Schweiz åkte jag mycket skidor, Davos är ju en skidort så vi var verkligen bortskämda med fantastisk skidåkning.  Självklart tycker jag om att vara med familjen, resa och upptäcka nya saker tillsammans. Sen älskar jag att starta projekt hemma, vilket min sambo kanske inte alltid är lika exalterad över. Det kan vara allt från att testa nya maträtter till att fixa med huset. Jag försöker också ta mig tid för träning och löpning, det mår jag bra av efteråt även fast jag kanske inte älskar det just under tiden jag håller på med det.

Varmt välkommen, Lisa!

 

Är du också nyfiken på hur det är att jobba hos oss?

Vi söker alltid fler duktiga utvecklare. Se alla lediga jobb här.

Fler intressanta artiklar

Ny rapport: B2B-företagen vädrar morgonluft när det kommer till e-handel
Litium
Ny rapport: B2B-företagen vädrar morgonluft när det kommer till e-handel
Litium har precis släppt sin årliga undersökning om e-handelns utveckling inom B2B-segmentet i Norden. Vi har djupdykt och hittat några intressanta saker.
Läs mer
Bufab och Apex väljer Motillo som ny e-handelspartner
Nyhet
Kundcase
Litium
Bufab och Apex väljer Motillo som ny e-handelspartner
Bufab är en global supply chain-partner som erbjuder ett omfattande sortiment av C-parts, från traditionella fästelement till komplexa, bearbetade och monterade komponenter i olika material.
Läs mer
Vi välkomnar Elin Åberg till Motillo!
Nyhet
Vi välkomnar Elin Åberg till Motillo!
Planen var att jobba som kommunikatör men hon hittade sitt kall inom projektledning. Nu har Elin börjat på Motillo och här kan du lära känna henne bättre.
Läs mer