Nytt ansikte på Motillo - vi välkomnar Lisa Edlund!

Lisa Edlund har nyligen flyttat tillbaka till Karlstad med familjen efter flera år utomlands. I tisdags gjorde hon sin första dag på Motillo och vi passade på att ta en pratstund med senaste tillskottet.

Hallå Lisa! Vem är du?
– Jag är en 32-årig tjej som ursprungligen kommer från Hammarö. De senaste sex åren har vi bott i Davos, Schweiz, då min sambo Magnus spelat ishockey där, men nu är vi tillbaka på Råtorp! Vi har två döttrar som heter Vera och Alva och är 5 respektive 3 år gamla. Jag är utbildad ekonom men insåg ganska tidigt att jag ville mer åt marknadshållet så sista tiden i Davos utbildade jag mig till kommunikatör på distans. 

Vad gjorde dig nyfiken på Motillo?
–Jag sökte faktiskt jobb här för ett år sen och var med i processen men just den tjänsten tillsattes inte på grund av andra behov hos Motillo. Då fick jag en väldigt bra känsla för företaget och har inte riktigt kunna släppa det. När vi skulle skulle flytta hem från Schweiz hörde jag av mig till Jonas och på den vägen är det!

Vad kommer du att jobba med hos oss?
– Jag kommer främst jobba tätt med kunderna inom vidareutveckling men även med en del utbildning. Jag älskar att jobba med människor och får energi av andra så det här ska bli jättekul!

Vad ser du mest fram emot med att jobba här?
– Att få vara en del av det här härliga teamet och vara med på den spännande resan vi har framför oss! Jag älskar att lära mig nya saker och för det känns Motillo som helt rätt företag att jobba på.

Vad gör du på fritiden då?
– I Schweiz åkte jag mycket skidor, Davos är ju en skidort så vi var verkligen bortskämda med fantastisk skidåkning.  Självklart tycker jag om att vara med familjen, resa och upptäcka nya saker tillsammans. Sen älskar jag att starta projekt hemma, vilket min sambo kanske inte alltid är lika exalterad över. Det kan vara allt från att testa nya maträtter till att fixa med huset. Jag försöker också ta mig tid för träning och löpning, det mår jag bra av efteråt även fast jag kanske inte älskar det just under tiden jag håller på med det.

Varmt välkommen, Lisa!

 

Är du också nyfiken på hur det är att jobba hos oss?

Vi söker alltid fler duktiga utvecklare. Se alla lediga jobb här.

Fler intressanta artiklar

Attributionsmodeller över olika plattformar gör analysarbetet komplextMotillo Knowledge
Attributionsmodeller över olika plattformar gör analysarbetet komplext
I dagens marknadsföringslandskap är det viktigt att kunna mäta och förstå effektiviteten av annonsering. När det gäller annonsering på sociala medier och SEM finns det olika attributionsmodeller som används.
Läs mer
En månad kvar med Universal Analytics - 1 av 10 e-handlare har fortfarande inte GA4Nyhet
En månad kvar med Universal Analytics - 1 av 10 e-handlare har fortfarande inte GA4
Vi har tagit tempen på drygt 100 av Sveriges största e-handlare för att se hur många som är redo när Universal Analytics släcks ner.
Läs mer
Cristoffer Gustafsson går från exjobb till anställningNyhet
Cristoffer Gustafsson går från exjobb till anställning
Under våren har Cristoffer gjort sitt exjobb på Motillo, ett exjobb som visade sig bära frukt.
Läs mer