Motillo utses till Litium Partner of the Year 2020

Under det fullbokade evenemanget Litium Accelerate 2020 i Stockholm tilldelades vi den prestigefyllda utmärkelsen Litium Partner of the Year.

"Med entusiasm och driv har årets partner gått 'all in' i partnerskapet. Genom att Litium-certifiera samtliga sina medarbetare, och skapat unika ”Growth Teams”, som maximerar kundernas investeringar, så har de överträffat till och med våra högt ställda förväntningar. Med fokus på befintliga kunder - och framgångsrika värvningar av nya - är det en stor ära för oss att utse Litium Partner of the Year 2020."

- Sami Grahn, Partneransvarig på Litium

Fr v: Sami Grahn, Partneransvarig Litium, Jakob Twedmark, VD Motillo, Mercedes Karacsony, Customer Success Manager Litium

Vårt partnerskap med Litium inleddes för två år sedan och det är väldigt roligt att vi på så kort tid har fått denna fina utmärkelse. Vi anser att ett framgångsrikt partnerskap bygger på en samsyn kring vad som skapar bästa möjliga nytta för vår gemensamma kund. Att Litium delar vår syn på detta var ett av skälen till att vi ville inleda ett partnerskap, och det är väldigt roligt att kunna konstatera att samarbetet har blivit till och med bättre än vad vi vågade hoppas på.

Vi tackar ödmjukt för denna utmärkelse och ser fram emot att fortsätta jobba tillsammans, för att hjälpa våra gemensamma kunder att vinna matchen digitalt.

 

Employee image
Nyfiken på vad vi kan göra för er? Kontakta oss gärna!

Fler intressanta artiklar

Välkommen till utvecklingsteamet, Andreas Klæstad!Nyhet
Välkommen till utvecklingsteamet, Andreas Klæstad!
Andreas Klæstad är den senaste i raden av utvecklare på Motillo. Här kommer fem snabba frågor så ni får lära känna honom bättre!
Läs mer
Välkommen till Growth Team, Lina!Nyhet
Välkommen till Growth Team, Lina!
Nu har vi fått förstärkning till vårt Growth Team. Välkommen, Lina Johansson!
Läs mer
Viktiga KPI:er för en lönsammare e-handelMotillo Knowledge
Viktiga KPI:er för en lönsammare e-handel
Att bestämma relevanta nyckeltal (KPI:er) för e-handel kan ibland kännas som att navigera i en snårig djungel. Här kommer några av mina tankar kring var du kan börja. 
Läs mer