TengTools väljer Motillo som ny partner för sin Litium-lösning

TengTools är ett svenskt företag som finns på mer än 30 marknader över hela världen och erbjuder handverktyg i smarta förvaringslösningar. Vi på Motillo har nu fått förmånen att bli deras nya Litium-partner.

En historia som startade 1985

TengTools historia började 1985. Grundaren Henri Tengvall såg mekanikernas behov av ett väl utvalt sortiment av handverktyg och förvaringslösningar som kunde samverka för att uppfylla varje individs krav.

Idén om Get Organised™ och det unika TengTools Tool Control-systemet är varumärkets kärnkoncept. Varje verktygssats levereras i en modulär verktygslåda som kan klickas ihop med andra TengTools-lådor för att passa snyggt in i kundens valda verktygsförvaring. Inget utrymme slösas bort och ordningen upprätthålls i verkstaden. Alla verktyg i sortimentet är specifikt anpassade för detta koncept med flexibel modulär verktygsförvaring, vilket gör det enkelt att utöka eller ändra din verktygsuppsättning vid behov. På så sätt kan du alltid ha en verktygsuppsättning som är anpassad efter dina aktuella krav.

Motillos gedigna referenser och långa erfarenhet av plattformen Litium är förtroendeingivande

TengTools har valt att samarbeta med Motillo för att vi värdesätter smidighet, direkta kommunikationsvägar och en ‘hands on’-inställning i vår strävan efter en solid online-närvaro. Motillos gedigna referenser och långa erfarenhet av plattformen Litium är förtroendeingivande, och vi ser fram emot att ta del av deras mångsidiga expertis inom webbutveckling och digital strategi. Kort sagt erbjuder detta partnerskap ett konsekvent arbetssätt samt den fokuserade kompetens och lyhördhet som de större byråerna kanske har svårt att leverera.

Image of person
Emil Brännström Digital Marketing Specialist, TengTools
Quote symbol

För Litium-kunder med höga ambitioner

Med våra 30 befintliga Litium-kunder, enbart certifierade utvecklare, och möjlighet att enkelt koppla in vårt Growth Team så vill vi vara det självklara valet för alla Litium-kunder som har höga ambitioner för framtiden. 

Image of person
Jakob Twedmark VD Motillo
Quote symbol

Nästa steg för deras Litium-lösning

För en tid sedan lanserades TengTools nya sajt, baserad på Litium e-handel. För att bli ännu bättre riggade för den fortsatta utvecklingen så väljer de nu oss på Motillo som ny partner. TengTools har mängder av idéer för hur deras digitala lösning bättre kan stötta kundernas behov, inte minst när det kommer till att hitta rätt produkter. Vi kommer nu att arbeta tätt tillsammans för att hitta den bästa vägen framåt. 

Besök TengTools.com och utforska sortimentet redan idag!

Fler intressanta artiklar

WCAG - vad innebär det för dig som e-handlare?
Litium
WCAG - vad innebär det för dig som e-handlare?
Web Content Accessibility Guidelines, WCAG, är riktlinjer som syftar till att öka tillgänglighet för användare med funktionsvariationer på internet. Sommaren 2025 träder riktlinjerna i kraft.
Läs mer
Vi välkomnar Patrik Sundhäll till Motillo!
Nyhet
Vi välkomnar Patrik Sundhäll till Motillo!
Från lilla Grums via storstadspulsen i Göteborg tillbaka till Värmlands lugn. Här kan du lära känna Patrik, vår nya backend- och DevOps-magiker!
Läs mer
Code and Cheers 31 maj
Event
Code and Cheers 31 maj
Är du redo för en kväll fylld av kodning och gött häng? Bra! Då ska du markera den 31 maj i din kalender för Code and Cheers! 🤖🍻
Läs mer