Välkommen på e-handelsfrukost - Värmland Edition

I Värmland är vi duktiga på mycket, inte minst på e-handel. Förutom att utveckla e-handel har Motillo även ett Growth Team som fokuserar på att skapa lönsam tillväxt för våra kunder - det gör oss faktiskt unika i vårt län. Nu vill vi bjuda in dig som lokal e-handlare för att dela med oss av kunskap och inspiration om hur du kan ta din verksamhet till nästa nivå, eller ännu hellre: näst-nästa! 🚀

Vad, när, hur? 

⏰  Fredag 6 oktober, kl. 8.15 - 9.00
📍 Motillos kontor, Stapelgatan 2 i Karlstad
🤓 För vem: I första hand för dig som driver e-handel i Värmland
💡 45 minuter späckade med information om hur du kan optimera din e-handel
🚙  Parkeringsplatser finns precis utanför kontoret
☕️ Vi bjuder på kaffe, juice, fralla och frukt för att starta fredagen på bästa sätt.

Vi har ett begränsat antal platser så passa på att anmäla dig så snart som möjligt!

 

Tips på hur du kan optimera din e-handel - redan samma dag

Motillo Growth Team består av e-handelsexperter som alla är seniora inom sitt område. I dagsläget hjälper vi flera e-handlare i olika branscher, bland andra CyberPhoto, Childrens House, Proteinbolaget, Outdoorexperten och Träningsmaskiner.com att få mer relevant trafik till sina sajter och eliminera konverteringshinder.

För att dela med oss av våra insikter i vårt dagliga arbete med analys, konverteringsoptimering, SEO, SEM och annonsering på sociala medier så vill vi bjuda in dig som är värmländsk e-handlare till en frukost på vårt kontor. Du kan förvänta dig att lämna oss med inspiration och kunskap om hur du kan optimera din webbshop, få fler konverteringar, driva in relevant trafik och vart du bör annonsera. Vårt mål är att du ska få tips på optimeringar som du kan börja genomföra direkt!