Välkommen till Growth Team, Lina!

I går gjorde Lina Johansson sin första dag i Motillo Growth Team. Lina kommer senast från en mediebyrå i Karlstad och kommer nu att vara ansvarig för våra kunders annonsering i sociala medier. Här kommer fem snabba frågor:

Hej Lina! Vem är du?

- Jag är 39 år gammal och kommer ursprungligen från Munkfors. Jag har inte bott där på 20 år men dialekten avslöjar mig alltid. Inom yrkeslivet så jobbade jag länge inom handel, främst som Visual merchandiser (en finare titel för dekoratör). För sju år sen började jag plugga Kommunikation & PR vilket har lett mig in på det jag gör idag: digital annonsering. I drygt tre år har jag jobbat som digital strateg och projektledare och jag har aldrig ångrat att jag bytte bana.

Vad gjorde dig nyfiken på Motillo

- Jag har känt till Motillo ganska länge och har bekanta som jobbar här. Jag har fått en go känsla för företaget i stort, medarbetarna och kulturen så det kändes bra att få möjligheten att joina teamet.

Vad kommer du att jobba med hos oss?

- Jag kommer ingå i Growth Team och främst jobba med annonsering på sociala plattformar för våra kunder.

När trivs du allra bäst på jobbet?

- Självklart när allt flyter på och går enligt plan, det är alltid trevligt. Om man till exempel har satt upp en bra strategi och lösning för en kund, som sedan ger utdelning, så är känslan rätt go. För mig är också den sociala biten på jobbet väldigt viktig. Att man jobbar som ett team, hjälper varann och att alla mår bra.

Vad gör du när du inte jobbar?

- Då är jag mycket med mina två barn, Sigge och Poppy, eller så håller jag på med något projekt i radhuset på Norra Kroppkärr. Jag tycker om att umgås med vänner och det gör jag helst på lokal där vi lyssnar på något bra band. Jag är en riktig sucker för True Crime och har nog sett allt som finns att streama - ju hemskare desto bättre.

 

Är du också nyfiken på hur det är att jobba hos oss?

Vi söker alltid fler duktiga utvecklare. Se alla lediga jobb här.

Fler intressanta artiklar

Självlärda Kevin Widing är vår senaste utvecklare
Självlärda Kevin Widing är vår senaste utvecklare
Kevin har anslutit till utvecklingsteamet!
Läs mer
Volution Group väljer Motillo som ny e-handelspartner
Volution Group väljer Motillo som ny e-handelspartner
Volution Group är en koncern där samtliga företag fokuserar på högkvalitativa produkter som förbättrar inomhusmiljön. Sedan några månader tillbaka tar vi hand om utvecklingen av deras olika e-handelssajter.
Läs mer