Välkommen till Growth Team, Lina!

I går gjorde Lina Johansson sin första dag i Motillo Growth Team. Lina kommer senast från en mediebyrå i Karlstad och kommer nu att vara ansvarig för våra kunders annonsering i sociala medier. Här kommer fem snabba frågor:

Hej Lina! Vem är du?

- Jag är 39 år gammal och kommer ursprungligen från Munkfors. Jag har inte bott där på 20 år men dialekten avslöjar mig alltid. Inom yrkeslivet så jobbade jag länge inom handel, främst som Visual merchandiser (en finare titel för dekoratör). För sju år sen började jag plugga Kommunikation & PR vilket har lett mig in på det jag gör idag: digital annonsering. I drygt tre år har jag jobbat som digital strateg och projektledare och jag har aldrig ångrat att jag bytte bana.

Vad gjorde dig nyfiken på Motillo

- Jag har känt till Motillo ganska länge och har bekanta som jobbar här. Jag har fått en go känsla för företaget i stort, medarbetarna och kulturen så det kändes bra att få möjligheten att joina teamet.

Vad kommer du att jobba med hos oss?

- Jag kommer ingå i Growth Team och främst jobba med annonsering på sociala plattformar för våra kunder.

När trivs du allra bäst på jobbet?

- Självklart när allt flyter på och går enligt plan, det är alltid trevligt. Om man till exempel har satt upp en bra strategi och lösning för en kund, som sedan ger utdelning, så är känslan rätt go. För mig är också den sociala biten på jobbet väldigt viktig. Att man jobbar som ett team, hjälper varann och att alla mår bra.

Vad gör du när du inte jobbar?

- Då är jag mycket med mina två barn, Sigge och Poppy, eller så håller jag på med något projekt i radhuset på Norra Kroppkärr. Jag tycker om att umgås med vänner och det gör jag helst på lokal där vi lyssnar på något bra band. Jag är en riktig sucker för True Crime och har nog sett allt som finns att streama - ju hemskare desto bättre.

 

Är du också nyfiken på hur det är att jobba hos oss?

Vi söker alltid fler duktiga utvecklare. Se alla lediga jobb här.

Fler intressanta artiklar

Ny rapport: B2B-företagen vädrar morgonluft när det kommer till e-handel
Litium
Ny rapport: B2B-företagen vädrar morgonluft när det kommer till e-handel
Litium har precis släppt sin årliga undersökning om e-handelns utveckling inom B2B-segmentet i Norden. Vi har djupdykt och hittat några intressanta saker.
Läs mer
Bufab och Apex väljer Motillo som ny e-handelspartner
Nyhet
Kundcase
Litium
Bufab och Apex väljer Motillo som ny e-handelspartner
Bufab är en global supply chain-partner som erbjuder ett omfattande sortiment av C-parts, från traditionella fästelement till komplexa, bearbetade och monterade komponenter i olika material.
Läs mer
Vi välkomnar Elin Åberg till Motillo!
Nyhet
Vi välkomnar Elin Åberg till Motillo!
Planen var att jobba som kommunikatör men hon hittade sitt kall inom projektledning. Nu har Elin börjat på Motillo och här kan du lära känna henne bättre.
Läs mer