Välkommen till vårt team, Gustav!

Vi förstärker vårt team av utvecklare med Gustav Kastman, som nu har gjort sin första vecka på Motillo.

Hej Gustav! Vem är du?

- Jag är nyligen fyllda 33 år och bor i Karlstad tillsammans med min familj. Jag är även uppväxt i Karlstad så staden är välkänd sedan tidigare. Min senaste anställning var på Knowit men jag har nu anslutit till gänget på Motillo för att anta nya utmaningar.

Vad gjorde dig nyfiken på Motillo?

- Jag hade hört mycket gott om Motillo via ryktesvägen så jag skulle säga att det började där. Motillo har ju haft en stor tillväxt på marknaden vilket också gjorde mig nyfiken. Jag fick sedan möjligheten att prata med Jonas Kihlström som är teamchef och då blev jag inspirerad av Motillos tydliga vision och målbild. Jag upplevde också att det finns en hög kompetens inom bolaget vilket skulle göra det möjligt för mig att utvecklas.

Vad kommer du att jobba med hos oss?

- Jag kommer ta rollen som webbutvecklare i utvecklingsteamet där jag förhoppningsvis kan bidra med ytterligare kunskap och tidigare erfarenheter inom projekt och utveckling.

När trivs du allra bäst på jobbet?

- Jag skulle säga när det händer mycket och det finns ett gott samarbete inom teamet. Jag drivs av att lära mig nya saker och att leverera lösningar som jag själv kan känna en stolthet över, men viktigast är självklart att lösningen lever upp till kundens förväntningar.

Vad gör du när du inte jobbar?

- Planen är att renovera en villa som vi nyligen köpt, annars blir det mycket tid till familjen eller något av mina intressen. Jag tog nyligen grönt kort i golf, så förhoppningsvis kan jag sänka mitt HCP till sommaren. Jag tycker också om att se på fotboll när tillfälle ges.

Är du också nyfiken på hur det är att jobba hos oss?

Vi växer och söker flera olika kompetenser just nu. Besök vår externa karriärsida.

Fler intressanta artiklar

SEO-guide för din e-handel
SEO
Growth Team
SEO-guide för din e-handel
I dag är e-handel en framstående och konkurrensutsatt del av handeln där det är avgörande att sticka ut och synas bland mängden av sajter. För e-handlare är SEO numera inte bara en valmöjlighet - det är en nödvändighet.
Läs mer