Välkomna till utvecklingsteamet, Sven och Filip!

Sven Kilberg och Filip Gustafsson är våra senaste tillskott i utvecklingsteamet. Här får ni lära känna dem lite bättre:

Hej Sven! Vem är du?
- Jag är 48 år och bor med min familj i en villa i Kil. Tidigare har jag arbetat många år med att programmera styrsystem i processindustrin. Jag kände till slut att jag ville ta en ny riktning i yrkeslivet och för att göra det har jag de senaste två åren gått en utbildning i webbutveckling med .NET-inriktning.

Vad gjorde dig nyfiken på Motillo
- Jag såg en platsannons som stämde bra med det jag läst under utbildningen. När jag läste på hemsidan, och även senare vid intervjuerna, fick jag en mycket bra känsla för Motillo!

Vad kommer du att jobba med hos oss?
- Jag kommer jobba som utvecklare. Jag ser verkligen fram emot att få lära mig mer om både mjukvaruutveckling och e-handel.

Hur har du upplevt din första tid här?
- Det har varit en massa nytt att ta in men jag har fått bra stöttning och blivit väl omhändertagen.

Vad gör du när du inte jobbar?
- Jag tycker om att var ute i naturen och särskilt fiske tycker jag är avkopplande.

Och du då Filip, vem är du?
- Jag är 22 år gammal och kommer från Kristinehamn men flyttade till Karlstad tillsammans med min sambo för drygt två år sedan. Under min uppväxt har jag alltid varit nyfiken och teknikintresserad vilket gjorde det lätt för mig att välja vad jag skulle göra efter studenten. Förra sommaren gick jag klart Programvarudesign på Karlstads Universitet och har sedan dess jobbat på ett annat konsultbolag där jag haft lite blandade uppdrag.

Vad gjorde att du ville jobba på Motillo?
- Främst har jag fått höra mycket positivt från min kompis Gustav som började här i våras. Han har berättat vad han får göra och hur en arbetsdag brukar ser ut. När jag väl var på intervju fick jag en väldigt bra känsla för företaget i helhet.

Vad har du för förväntningar på jobbet?
- Jag hoppas kunna skapa värde och hjälpa kunder utvecklas samtidigt som jag får chansen att utnyttja min potential, växa och lära mig mycket.

Vad gör du på fritiden?
- Jag försöker träna nästan varje dag - om jag inte har fotbollsträning så blir det ett varv på gymmet. Utöver det spenderar jag tid med min sambo eller framför datorn där jag antingen spelar eller programmerar.

Är du också nyfiken på hur det är att jobba hos oss?

Vi söker alltid fler duktiga utvecklare. Se alla lediga jobb här.

Fler intressanta artiklar

SEO-guide för din e-handel
SEO
Growth Team
SEO-guide för din e-handel
I dag är e-handel en framstående och konkurrensutsatt del av handeln där det är avgörande att sticka ut och synas bland mängden av sajter. För e-handlare är SEO numera inte bara en valmöjlighet - det är en nödvändighet.
Läs mer