Välkomna till utvecklingsteamet, Sven och Filip!

Sven Kilberg och Filip Gustafsson är våra senaste tillskott i utvecklingsteamet. Här får ni lära känna dem lite bättre:

Hej Sven! Vem är du?
- Jag är 48 år och bor med min familj i en villa i Kil. Tidigare har jag arbetat många år med att programmera styrsystem i processindustrin. Jag kände till slut att jag ville ta en ny riktning i yrkeslivet och för att göra det har jag de senaste två åren gått en utbildning i webbutveckling med .NET-inriktning.

Vad gjorde dig nyfiken på Motillo
- Jag såg en platsannons som stämde bra med det jag läst under utbildningen. När jag läste på hemsidan, och även senare vid intervjuerna, fick jag en mycket bra känsla för Motillo!

Vad kommer du att jobba med hos oss?
- Jag kommer jobba som utvecklare. Jag ser verkligen fram emot att få lära mig mer om både mjukvaruutveckling och e-handel.

Hur har du upplevt din första tid här?
- Det har varit en massa nytt att ta in men jag har fått bra stöttning och blivit väl omhändertagen.

Vad gör du när du inte jobbar?
- Jag tycker om att var ute i naturen och särskilt fiske tycker jag är avkopplande.

Och du då Filip, vem är du?
- Jag är 22 år gammal och kommer från Kristinehamn men flyttade till Karlstad tillsammans med min sambo för drygt två år sedan. Under min uppväxt har jag alltid varit nyfiken och teknikintresserad vilket gjorde det lätt för mig att välja vad jag skulle göra efter studenten. Förra sommaren gick jag klart Programvarudesign på Karlstads Universitet och har sedan dess jobbat på ett annat konsultbolag där jag haft lite blandade uppdrag.

Vad gjorde att du ville jobba på Motillo?
- Främst har jag fått höra mycket positivt från min kompis Gustav som började här i våras. Han har berättat vad han får göra och hur en arbetsdag brukar ser ut. När jag väl var på intervju fick jag en väldigt bra känsla för företaget i helhet.

Vad har du för förväntningar på jobbet?
- Jag hoppas kunna skapa värde och hjälpa kunder utvecklas samtidigt som jag får chansen att utnyttja min potential, växa och lära mig mycket.

Vad gör du på fritiden?
- Jag försöker träna nästan varje dag - om jag inte har fotbollsträning så blir det ett varv på gymmet. Utöver det spenderar jag tid med min sambo eller framför datorn där jag antingen spelar eller programmerar.

Är du också nyfiken på hur det är att jobba hos oss?

Vi söker alltid fler duktiga utvecklare. Se alla lediga jobb här.

Fler intressanta artiklar

Adam Clettborn gillar både digital och fysisk utvecklingIntervju
Adam Clettborn gillar både digital och fysisk utveckling
Adam har varit intresserad av datorer och teknik hela livet. För honom är det viktigt med komplexa uppgifter som gör att han måste tänka till och hela tiden utvecklas. Det får han på Motillo.
Läs mer
Spionera på dina konkurrenter med en SEO GAP-analysMotillo Knowledge
Spionera på dina konkurrenter med en SEO GAP-analys
En SEO GAP-analys är en metod för att identifiera skillnaden mellan olika sajter när det kommer till vilka sökord de rankar på.
Läs mer
Victor Axelsson är landslagsmannen som blev webbutvecklareIntervju
Victor Axelsson är landslagsmannen som blev webbutvecklare
Här får du veta mer om Victor och resan som han har gjort från webbutveckling till att även ta ett ansvar som teamledare.
Läs mer