Vi stärker upp vårt team med Srwa, Geir och Oscar

I augusti välkomnade vi tre nya medarbetare till vårt team. Srwa och Oscar har bakgrund som webbutvecklare och får nu lära sig mer om vad det innebär att utveckla e-handelslösningar. Båda två deltar redan i olika kundprojekt hos oss. Geir är en erfaren SEO-specialist och ansvarar för att våra kunder får de bästa möjligheterna att rankas högt av olika sökmotorer.

 

4 frågor till våra nya medarbetare

Välkommen till oss! Vem är du?

Srwa: En passionerad mjukvaruutvecklare som älskar  problemlösning och att skapa programvaror som kommer att göra människors liv på ett visst sätt.

Geir: Jag har jobbat inom webb och sök sedan 1997 i olika företag. Mitt intresse för sök och SEO började när jag arbetade för Kvasir.no, som på den tiden (början av 2000-talet) var Norges största sökmotor. Sedan dess har jag bl a drivit eget webbyrå och nu senast kommer jag från digitalbyrån Jajja Media Group.

Oscar: Jag är en Karlstadfödd kille som bott här i Karlstad hela mitt liv, jag bor med min familj i centrala Karlstad där jag studerade datavetenskap på Karlstad Universitet. Jag brinner bland annat för matlagning och försöker alltid testa ny maträtter och tekniker. Jag försöker även se varje Färjestad-match på TV eller följa dom live på arenan, så det blir en del matcher att se varje år.

Vad brinner du för mest i jobbet?

Srwa: Det bästa med mitt jobb är att se resultatet av utvecklingsarbetet, och att det skapar nytta för kunden på bästa sätt.

Geir: Jag gillar ordning och reda på webben och trivs när man hittar vad man söker på ett enkelt och smidigt sätt. Detta gäller både när man söker på Google, men även när man väl är inne på en webbplats - det ska vara enkelt att navigera och hitta runt och man ska lätt kunna förstå vad som erbjuds. Så mest av allt tycker jag om att kunna vara med från början när man skapar en webbplats – på så sätt kan jag styra den hierarkiska uppbyggnaden så att den är logisk, vara med att bestämma menystrukturen så att man lätt kan navigera runt och även påverka hur man bäst jobbar med innehåll på webbplatsen.

Oscar: Jag brinner för utveckling och att ge kunden ett kvalitativt resultat, jag gillar att ta större ansvar och att driva projekten i hamn. Jag gillar även att ha duktiga och kompetenta kollegor där alla tillsammans jobbar för ett gemensamt mål i att bli ledande inom e-handel.

Vad fick dig att vilja jobba på Motillo?

Srwa: Att utmana mig själv till nästa nivå är något jag gillar att göra, och tror att Motillo är den plats som hjälper mig att utveckla mina kunskaper. Jag gillar också Motillos fokus på e-handel.

Geir: Just att kunna jobba mer specifikt mot e-handel lockade mig. Sen att Motillo är ett litet företag som jobbar med stora kunder med mer långsiktiga projekt var ett stort plus. Här får jag möjligheten att engagera mig djupare i våra kundprojekt och få en närmare kontakt med kunden.

Oscar: Jag har aldrig jobbat med e-handel förut och det är ett alltid växande område som är otroligt intressant, sen gillar jag att ta mycket ansvar och ha kundkontakt så det är alltid lockande för mig. Jag tycker att Motillo är ett företag som vill ligga i framkant med just detta så det passar mig perfekt.

Vad gör du när du inte jobbar?

Srwa: När jag inte jobbar är jag mamma, jag älskar att umgås med min familj, att vara ute i naturen, lyssna på musik, laga mat och baka. En favoritsyssla är även att yoga.

Geir: Jag gillar att vara ute i naturen – det kan vara att cykla med grabben, gå tur med hunden eller åka ut med båten och bada och fiska med hela familjen.

Oscar: Jag brukar följa FBK rätt så slaviskt, annars tränar jag mycket och umgås med familj och vänner. Försöker även hänga med i de senaste utvecklings trenderna så gott jag kan.

 

Employee image
Är du klar för nästa steg i din karriär? Kontakta oss gärna!

Fler intressanta artiklar

SEO-guide för din e-handel
SEO
Growth Team
SEO-guide för din e-handel
I dag är e-handel en framstående och konkurrensutsatt del av handeln där det är avgörande att sticka ut och synas bland mängden av sajter. För e-handlare är SEO numera inte bara en valmöjlighet - det är en nödvändighet.
Läs mer