Wonderful Times Group accelererar via e-handel med Motillo

Börsnoterade Wonderful Times Group har efter en noggrann utvärdering av marknaden valt Litium som plattform och Motillo som partner för sin e-handelssatsning.


Om Wonderful Times Group

Wonderful Times Group (WTG) är ett börsnoterat bolag med försäljning via ett landstäckande nät av återförsäljare inom segmenten barn/baby, underhållning och lek. Utöver egen utveckling och tillverkning av innovativa produkter, säljer deras bolag en rad intressanta agenturprodukter till den nordiska marknaden.

Att driva grossistförsäljning via e-handel

WTG säljer sina produkter till stor del via olika utvalda återförsäljare i Norden. Genom en ny, modernare e-handelsplattform så skapas nu nya möjligheter att skapa ännu bättre upplevelser för WTG:s återförsäljare. Lösningen har stöd för kundunika priser, sortimentsstyrning per marknad och självklart även en nära integration mot affärssystemet som i detta fall är Pyramid. 

Ytterligare möjligheter med direktförsäljning mot konsument

Utöver en ny B2B-lösning så kommer plattformen även att användas för att lansera separata sajter för deras egna varumärken. Genom att använda samma plattform i grunden kan nya sajter lanseras snabbt och effektivt genom att mycket av den tekniska grunden återanvänds. Litiums smarta multistore-funktionalitet gör att redaktörerna som jobbar med innehåll på sajterna kan jobba i ett och samma system, och även återanvända information som ska användas på flera ställen.

En utmaning vi gärna tas oss an!

Vi är många som har samlats med vänner och familj för att spela sällskapsspel som Med andra ord eller Absolut överens. Att få följa med Wonderful Times Group på deras digitaliseringsresa, med målsättningen att nå ut till ännu fler kunder, är en utmaning vi gärna tar oss an. Ett varmt tack för förtroendet! 

Image of person
Jakob Twedmark VD Motillo
Quote symbol

Fler intressanta artiklar

Adam Clettborn gillar både digital och fysisk utvecklingIntervju
Adam Clettborn gillar både digital och fysisk utveckling
Adam har varit intresserad av datorer och teknik hela livet. För honom är det viktigt med komplexa uppgifter som gör att han måste tänka till och hela tiden utvecklas. Det får han på Motillo.
Läs mer
Spionera på dina konkurrenter med en SEO GAP-analysMotillo Knowledge
Spionera på dina konkurrenter med en SEO GAP-analys
En SEO GAP-analys är en metod för att identifiera skillnaden mellan olika sajter när det kommer till vilka sökord de rankar på.
Läs mer
Victor Axelsson är landslagsmannen som blev webbutvecklareIntervju
Victor Axelsson är landslagsmannen som blev webbutvecklare
Här får du veta mer om Victor och resan som han har gjort från webbutveckling till att även ta ett ansvar som teamledare.
Läs mer