Cyberphoto väljer Motillo som ny e-handelspartner

Cyberphoto lanserade sin e-handel för 26 år sedan och tog tidigt en stark position som återförsäljare av fotografisk utrustning. Företaget har under åren vunnit flera utmärkelser för sin e-handel, till exempel Årets e-handlare Foto & Video (2020, Pricerunner) och Årets Butik Foto & Video (2020, Prisjakt). 

Som ett steg i sin fortsatta satsning så väljer Cyberphoto nu Motillo som ny e-handelspartner.

Cyberphoto använder Litium Commerce Cloud

Innehåll, produktinformation och e-handelsfunktionalitet hanteras i en och samma tekniska plattform, Litium Commerce Cloud. Cyberphoto har även valt att komplettera plattformen med ett antal utvalda externa lösningar för sök och rekommendationer. Som ny partner för teknisk utveckling och strategisk e-handelsrådgivning har de nu valt oss på Motillo, ett förtroende som vi är både glada och stolta över.

E-handel sedan 1996

Att framgångsrikt driva e-handel under lång tid ställer höga krav på många olika delar. Det krävs långt mycket mer än en teknisk plattform som stöttar den digital affären.

Vi har kundbemötandet som vår konkurrensfördel

Idag är produkter, priser och leveranser i stort sett likvärdiga bland olika e-handlare i vår bransch. Det vi kan konkurrera med är hur vi bemöter våra kunder och att vi klarar av att se skillnaden mellan syfte och mål med affärer.

Vi har lyckats attrahera medarbetare som kompletterar varandra och håller energin och engagemanget uppe under lång tid. Vi har dessutom en väldigt låg personalomsättning. Det är några av anledningarna till att vi har lyckats med detta.

Image of person
Patrick Olsson VD Cyberphoto
Quote symbol
Cyberphotos butik i Umeå
Cyberphotos butik i Umeå

Samarbetet inleds med en Growth Audit för att identifiera tillväxtområden

För att hitta vilka områden som har störst potential så börjar vi vårt samarbete med en genomlysning av såväl sajt som synlighet i sökmotorer och analys av olika marknadsföringskanaler. Totalt går vi igenom drygt 200 mätpunkter för att identifiera vilka delar som har mest potential i relation till arbetsinsats.

Resultatet är en strukturerad plan för vilka utvecklingsinsatser och förändringar som bör göras direkt och vilka som kan göras senare.

Cyberphotos e-handel bygger på Litium Commerce Cloud
Cyberphotos e-handel bygger på Litium Commerce Cloud

Ett väldigt hedrande förtroende

Vi har den senaste tiden fått många erkänt duktiga e-handlare som kunder. Att nu få jobba med Cyberphoto, som för övrigt var en av de allra första nätbutikerna jag själv handlade ifrån, är ännu ett kvitto på att vi har ett starkt erbjudande som passar ambitiösa e-handlare.

Image of person
Jakob Twedmark VD Motillo
Quote symbol

Byta partner utan att byta plattform?

Om ni har Litium som plattform så är det enkelt att byta e-handelspartner, utan att byta ut sajten. Vi är Premium Solution Partner till Litium och utsågs förra året till Litium Partner of the Year. Genom vår strukturerade arbetsprocess kan vi hjälpa er igenom ett smidigt byte utan avbrott. Kontakta oss så berättar vi mer om hur det går till.

Därför ska ni välja Motillo
Därför ska ni välja Motillo
Att välja partner för sin framtida e-handelsresa kan vara svårt. Det handlar trots allt om att lägga en väldigt viktig del av sin verksamhet i någon annans händer. Låt oss berätta vad det innebär att välja Motillo.
Läs mer

Fler intressanta artiklar

Bufab and Apex choose Motillo as their new e-commerce partner
Nyhet
Kundcase
Litium
Bufab and Apex choose Motillo as their new e-commerce partner
Bufab is a global supply chain partner offering a comprehensive range of C-parts, from traditional fasteners to complex, machined, and assembled components in various materials.
Läs mer