Ledig tjänst: SEM-specialist med fokus på Google Ads

Vi fortsätter att bygga vårt Growth Team - just nu söker vi dig som älskar att skapa och optimera lönsamma e-handelskampanjer via Google Ads.

Motillo Growth Team växer

Att designa och bygga kompletta e-handelslösningar och integrera dem med kringliggande system har alltid varit vår kärnverksamhet, men vi har också insett att detta bara är en del av vad våra kunder behöver hjälp med. För att få störst nytta av en e-handel måste det även finnas slutkunder, och dessa kunder måste vilja handla. Här kommer Motillo Growth Team in. Genom en kombination av kompetenser hjälper vi våra kunder med digital marknadsföring, SEO och innehåll. 

Dina nya kollegor bistår med spetskompetens inom SEO, SMM (Social Media Marketing) och djup e-handelskompetens. Tillsammans jobbar vi strukturerad genom att testa, utvärdera och optimera olika kampanjer och aktiviteter, för att hjälpa våra kunder att bli marknadsledande inom sina olika områden.

Generella tankar kring rollen som SEM-specialist

'Frihet under ansvar', visst låter det lite klyschigt? Men bortsett från det så är det något vi värdesätter här på Motillo. Vi tror att ambitiösa och kompetenta personer vill ha en frihet i hur deras arbete utförs, och denna roll är inget undantag. Du är den som dina kollegor frågar efter råd när det kommer till Google Ads. Och du känner att du nu är redo för ett nytt kapitel i karriären.

Specifika kriterier

Vi värdesätter personligt driv och ambitioner högst, men några formella saker vill vi gärna att du bockar av också.

  • Du ser dig själv som en avancerad användare av Google Ads - men vill fortfarande lära dig ännu mer
  • Du har även bra kunskaper i Google Analytics och Data Studio
  • Du har ett antal starka case i ryggsäcken
  • Du har jobbat med e-handelskunder

Låter det intressant?

Kontakta Jakob via kontaktuppgifterna nedan. Intervjuer och urval sker löpande, så vänta inte för länge!

Fler intressanta artiklar

Ledig tjänst: E-handelsrådgivare
Ledig tjänst: E-handelsrådgivare
Vi söker dig som har praktisk erfarenhet av att driva försäljning via e-handel och vill använda den kunskapen för att hjälpa våra kunder.
Läs mer
Ledig tjänst som säljare
Nu söker vi dig som älskar försäljning och marknadsföring. Som säljare hos oss kommer du att skapa strukturer för att jobba effektivt med nykundsbearbetning, med målsättningen att bidra till vår fortsatta tillväxt.
Läs mer
Motillos konsultprogram för nyexade 2021
Motillos konsultprogram för nyexade 2021
Har du läst eller programmerat C# och är redo att ge dig ut i arbetslivet? Då har vi något för dig! Till hösten startar vårt konsultprogram för blivande e-handelskonsulter.
Läs mer