Webbutvecklare C#.NET med intresse för e-handel (5 platser)

Är du och dina kollegor redo för nya utmaningar?

Är du redo att byta jobb - men vill inte byta kollegor? Vi söker nu upp till 5 personer som jobbar som utvecklare idag och är redo för att ansluta sig till ett team av e-handelsspecialister, där ni får vara med och utveckla framtidens e-handelslösningar.

Kort om oss

Sedan starten 2012 har vi fått förtroendet att jobba med e-handlare som Svenssons i Lammhult, Länna Möbler, Turtle Wax, Uhip, Wakakuu och många fler. Vårt mål är att bli Sveriges bästa e-handelspartner.

Vi är Premium Solution Partner med Litium och utsågs 2020 till deras Partner of The Year, i konkurrens med över 20 andra konsultbolag. Det är ett kvitto på att vi håller en hög nivå i vad vi gör, så räkna med att du kommer att få ett gäng riktigt vassa kollegor som hjälper dig att utvecklas vidare i din roll som utvecklare.

Läs gärna mer om vad vi har gjort åt våra kunder: Kundcase.

Våra förväntningar på dig

Våra lösningar bygger ofta på .NET-teknologi, kombinerat med Javascript, HTML5, CSS3 och moderna ramverk som Angular och React. Detta är en miljö som du känner dig hemma i. Du vet precis hur moderna ramverk ska användas effektivt och hur bra arkitektur för webbapplikationer ser ut. 

Det är ett plus om du har jobbat med e-handelsplattformar eller CMS tidigare, t ex Episerver, Litium, Umbraco, NopCommerce eller motsvarande.

Vi tror även att du känner igen dig i följande:

  • Du har erfarenhet av C#.NET (men antal år kan variera)
  • Du trivs bäst när du arbetar i ett team
  • Du är nyfiken på ny teknik
  • Du gillar att ha kul på jobbet

Vi erbjuder dig:

  • En plats i ett team där vi hjälper varandra att lyckas
  • Spännande kunduppdrag inom e-handel
  • En prestigelös arbetsplats där kundernas resultat är det allra viktigaste

Tillträde: Snarast. Intervjuer sker löpande.

Låter det intressant?

Kontakta Jonas Kihlström.

Kontakta mig för mer information!

Fler intressanta artiklar

Ledig tjänst: Specialist Paid Channels
Ledig tjänst: Specialist Paid Channels
Vi fortsätter att bygga vårt Growth Team - just nu söker vi dig som älskar att skapa och optimera lönsamma e-handelskampanjer.
Läs mer