Ledig tjänst: Specialist Paid Channels

Vi håller på att bygga upp ett nytt team tillsammans med några av de bästa e-handelspecialisterna i landet. Just nu söker vi dig som vill ta ansvaret för att bygga upp vårt kunderbjudande inom Paid Channels.

Motillo Growth Team växer

Att designa och bygga kompletta e-handelslösningar och integrera dem med kringliggande system har alltid varit vår kärnverksamhet, men vi har också insett att detta bara är en del av vad våra kunder behöver hjälp med. För att få störst nytta av en e-handel måste det även finnas slutkunder, och dessa kunder måste vilja handla. Här kommer Motillo Growth Team in. Genom en kombination av kompetenser hjälper vi våra kunder med digital marknadsföring, SEO och innehåll. 

Dina nya kollegor bistår med spetskompetens inom SEO, CRO och djup e-handelskompetens. Tillsammans jobbar vi strukturerad genom att testa, utvärdera och optimera olika kampanjer och aktiviteter, för att hjälpa våra kunder att bli marknadsledande inom sina olika områden.

Generella tankar kring rollen som specialist inom Paid Channels

'Frihet under ansvar', visst låter det lite klyschigt? Men bortsett från det så är det något vi värdesätter här på Motillo. Vi tror att ambitiösa och kompetenta personer vill ha en frihet i hur deras arbete utförs, och denna roll är inget undantag. Du är den som dina kollegor frågar efter råd när det kommer till områden som Google Ads och/eller Facebook Ads. Och du känner att du nu är redo för ett nytt kapitel i karriären. Hos oss får du jobba med kollegor som både är ambitiösa, kunniga men samtidigt väldigt ödmjuka. Vi vill att du är med och formar din roll utifrån dina egna drivkrafter och mål.

Specifika kriterier

Vi värdesätter personligt driv och ambitioner högst, men några formella saker vill vi gärna att du bockar av också.

 • Du ser dig själv som en avancerad användare av Google Ads och/eller Facebook Ads - men vill fortfarande lära dig ännu mer
 • Du har även bra kunskaper i Google Analytics
 • Du jobbar ofta i Excel eller Google Sheets för att sammanställa de nyckeltal du tycker är viktiga
 • Du jobbar datadrivet och kombinerar egna teser med statistik och fakta
 • Du har ett antal starka case i ryggsäcken
 • Du har jobbat med e-handelskunder
Dina nya kollegor?
Dina nya kollegor?

Dina förmåner hos oss

Vi vill att alla våra medarbetare stortrivs och vill stanna hos oss i många år. Som en del i detta så erbjuder vi dig följande:

 • Du väljer fritt vilken utrustning du vill ha i form av dator, mobil och tillbehör till dessa
 • En arbetsplats i fräscha lokaler - med möjlighet att jobba hemifrån när du föredrar det
 • Fri massage på kontoret varje månad
 • Ett generöst friskvårdsbidrag
 • Flexibla arbetstider
 • Pensionsförsäkring
 • Möjlighet att komplettera din befintliga kunskap med externa utbildningar

Placering och start

Vi sitter i superfina lokaler i Karlstad, men distansarbete kan erbjudas enligt överenskommelse. Du är välkommen att börja så snart det är möjligt för dig.

Låter det intressant?

Kontakta Jakob via kontaktuppgifterna nedan. Intervjuer och urval sker löpande, så vänta inte för länge!

Fler intressanta artiklar

Webbutvecklare C#.NET med intresse för e-handel (5 platser)
Webbutvecklare C#.NET med intresse för e-handel (5 platser)
Vi söker nu upp till 5 personer som kan stärka upp vårt team med era kunskaper inom webbutveckling (full-stack). Vi erbjuder en arbetsplats där ni får en framträdande roll i våra olika kunduppdrag.
Läs mer