Expandera globalt med Centras nischade plattform för mode- och livsstilsvarumärken

När det kommer till e-handelsplattformar finns det idag mycket att välja på. I vissa fall är en bred plattform rätt val, för att det skapar möjlighet att anpassa lösningen utifrån egna behov. I andra fall kan det vara bättre att välja en nischad plattform, som redan från start har löst många av de specifika behov som finns för den egna verksamheten.

Centra är ett exempel på det senare alternativet. Genom sitt starka fokus på att hjälpa varumärken, "Brands", att expandera både lokalt och globalt så har de lyckats att skapa en plattform som redan från start har mängder av smarta lösningar redo att användas.

Hantera all försäljning i samma lösning

Genom Centras utbyggda stöd för såväl DTC-försäljning (Direct-to-consumer), kombinerat med ett digitalt showroom för B2B/Wholesale så kan ni hantera all försäljning på samma ställe. Det innebär dels ett effektivare arbetssätt, och möjlighet att minska ner antalet system istället för tvärtom. 

Expandera globalt direkt

Inbyggt stöd för internationell skattehantering, lokala frakt- och betalsätt på olika marknader.

Segmentering och personalisering

Obegränsat antal marknader, valutor, prislistor, språk och lagerställen.

Snabb tillväxt

Expandera snabbt till nya marknader, även om ert interna team är litet.Ett PIM-system byggt för mode

Genom att fritt styra produktattribut, som även kan skilja sig mellan olika marknader, så finns det ingen begränsning i var och hur ni ska presentera era produkter. Utöver de möjligheter som finns att hantera relevant produktinformation för enskilda produkter så finns det även avancerat stöd för att hantera paketartiklar, så kallade bundles.

Du är i gott sällskap:

Låt oss skapa något bra tillsammans. Hör av dig!

Motillo. Expanding your online business.

Kontakta oss