Motillos Accelerator för Litium (MOX) ger er de bästa förutsättningarna

Vi har lagt ner 1000 timmar på att skapa det bästa möjliga utgångsläget för er nya Litium-sajt. Resultatet är bland annat ett förenklat flöde i kassan, tydligare produktsida, bättre stöd för analys och mätbarhet och ökad prestanda. Alla dessa förbättringar har vi nu paketerat smart och enkelt, så att alla våra projekt drar nytta av det, redan från första stund. Vi kallar det för MOX och vi vågar lova att det är den bästa start som er Litium-sajt kan få.

 1. Genomarbetad design i alla vyer
  Till skillnad från Litiums Accelerator så har vi anpassat designen även på orderbekräftelsemejl, Mina sidor, sökresultat… ja, kort sagt alla delar som era kunder kommer att se.
 2. Förbättrat flöde i kassan
  Att kassan är optimalt anpassad för att få era kunder att avsluta sitt köp är såklart centralt i varje e-handel. Vi har gjort flera viktiga justeringar av så väl design som användarupplevelse.
 3. Bättre betyg i Google Pagespeed Insights
  Genom en mängd olika förbättringar i frontend, t ex autogenerering av nextgen-format för allabilder, olika förbättringar i HTML, CSS och Javascript, så kommer er sajt redan från lanseringen att få ett högt betyg i Googles testverktyg.
 4. Ett utökat bibliotek av färdiga Block i Litiums CMS
  Vi har utvecklat flera användbara Block, t ex olika typer av design- och produktblock, som ingår när vi sätter upp er sajt.
 5. Google Analytics Enhanced Ecommerce Tracking via GTM och GA4
  Vi implementerar alltid relevant spårning via GTM för att få en effektiv hantering. Alla viktiga steg från kunden första besök till avslutat köp spåras i detalj för att ge er bästa möjliga förutsättningar för analys. Lösningen är även framtidssäkrad för GA4 och kommer att samla in data även dit redan från lanseringen.

Med MOX har vi hittat lösningar på outforskad mark

 Att vara med och utveckla MOX har varit väldigt kul. Jag trivs med lite större komplexa uppgifter som ingen har gjort tidigare. Då får man hitta lösningar på outforskad mark och det gillar jag.

Image of person
Adam Clettborn Utvecklare
Quote symbol

Vad innebär detta för er?

Genom att ovanstående jobb redan är gjort av oss, så kan vi fokusera på att under projektet lägga vårt fokus på det som ger just er konkurrensfördelar. T ex genom att bygga specialanpassad funktionalitet, att lägga mer fokus på den visuella upplevelsen eller bara att korta ner projekttiden och kunna lansera en bra grund snabbare.

Kontakta oss för en demo av MOX så berättar vi gärna mer.

Får vi föreslå ett första steg?

Det vore väldigt kul att få höra mer om vad ni planerar för framtiden. Kanske uppfyller vi era kriterier för en ny samarbetspartner för e-handelskanalen?

Kontakta oss!