Ta nästa steg med Norce plattform för headless e-handel

Genom vårt nya partnerskap med Norce så erbjuder vi nu även en renodlad "composable commerce-lösning". Det skapar nya möjligheter för de e-handlare som dels vill nyttja Norce specifika funktionalitet i form av ett avancerat PIM-system och en smart prismotor, men även för den som vill välja sina komponenter oberoende av varandra.

E-handel, PIM & prishantering i samma lösning

Norce är en e-handelsmotor med stöd för transaktioner, betalningar, leveranser, produktberiktning (PIM), kampanjer och prishantering. Varje e-handlare är fria att hantera innehållet i det CMS som man tycker bäst om. 

Norce är en svenskutvecklad SaaS-tjänst (Software-as-a-service), vilket innebär ett den i sig alltid är uppdaterad i senaste versionen.

SaaS

True Saas säkerställer skalbarhet och tillgänglighet vilket krävs för att du alltid ska få ta del av den senaste tekniken och uppdateringarna – utan kostsamma utvecklingstimmar och nertid.

Skalbar molntjänst

Norce står för säkerhet, prestanda, skalbarhet och modern infrastruktur. All data lagras i Microsoft Azure och du kan när som helst lägga till nya kanaler, varumärken och marknader.

Headless

Eftersom Norce är headless har du möjlighet att skapa en frontend-upplevelse där design och funktionalitet är helt anpassad efter dina specifika behov och önskemål.

API-First och Best-of-breed

Norce utvecklar, underhåller och stödjer de centrala API:er som behövs för att driva en framgångsrik e-handel. Det förenklar byggande av e-handelslösningar som integreras med marknadens ledande verktyg för digital handel.


Smart PIM-system som hanterar produktinformation överallt – i realtid

Norce PIM samlar, strukturerar och berikar din produktinformation. Utöver texter, bilder och specifikationer, även annat innehåll som filmer och pdf-dokument. Produkterna kan struktureras efter behov på flera sätt med hjälp av funktioner som exempelvis kategorier, varianter, flaggor och paket.

Väx utan att kompromissa

  • Stödjer obegränsad tillväxt och internationell expansion
  • Kan enkelt hantera multipla varumärken, marknader, språk och valutor
  • Möjliggör effektiv sortimentsbreddning och longtail-strategi

Låt oss skapa något bra tillsammans. Hör av dig!

Motillo. Expanding your online business.

Kontakta oss