Bufab och Apex väljer Motillo som ny e-handelspartner

Bufab är en global supply chain-partner som erbjuder ett omfattande sortiment av C-parts, från traditionella fästelement till komplexa, bearbetade och monterade komponenter i olika material.

Inom Bufab-gruppen finns flera olika dotterbolag, spridda över flera marknader, och vi kommer initialt att jobba både med Bufab International i Värnamo och med Apex Stainless Fasteners i England.

Första projektet blir tillsammans med Apex Stainless Fasteners i England

Apex har under vintern genomfört en noggrann upphandling där de har utvärderat så väl plattformar som partners. Efter utvärderingen beslutade Apex att välja Motillo som partner, och Litium som lösning.

Vi har nu påbörjat Apex-projektet, som inkluderar design, konfigurering, implementation av Litium och integrationer till externa system. Den färdiga lösningen kommer att erbjuda B2B-försäljning för återförsäljare och ska gå live under hösten.

Motillo känns som en perfekt partner

Att arbeta med en e-handelspartner som driver utvecklingen tillsammans med oss är viktigt för Bufabs digitala framtid.

Vi hittade och utvärderade Motillo, tillsammans med Apex. Det känns som en perfekt partner. Samarbetet är en vinst för Apex och hela Bufab-gruppen, och vi ser fram emot nya möjligheter på fler marknader.

Image of person
Johan Ekman, Product Manager Digital Solutions Bufab International
Quote symbol

Vidareutveckling av Bufabs befintliga e-handel

Inom ramen för vårt uppdrag ingår även att vi tar över som ny partner för Bufabs befintliga lösning, som även den bygger på Litium som plattform.

Vi ser fram emot ett spännande samarbete!

Kort om Motillo

Vi är Premium Partner till Litium. Bland våra kunder finns Cyberphoto, Boråstapeter, Wakakuu, Hulténs och många fler.

Employee image
Vill du veta mer om vad vi erbjuder? Hör av dig till Jakob

Fler intressanta artiklar

Code and Cheers 31 maj
Event
Code and Cheers 31 maj
Är du redo för en kväll fylld av kodning och gött häng? Bra! Då ska du markera den 31 maj i din kalender för Code and Cheers! 🤖🍻
Läs mer
Ny rapport: B2B-företagen vädrar morgonluft när det kommer till e-handel
Litium
Ny rapport: B2B-företagen vädrar morgonluft när det kommer till e-handel
Litium har precis släppt sin årliga undersökning om e-handelns utveckling inom B2B-segmentet i Norden. Vi har djupdykt och hittat några intressanta saker.
Läs mer
Vi välkomnar Elin Åberg till Motillo!
Nyhet
Vi välkomnar Elin Åberg till Motillo!
Planen var att jobba som kommunikatör men hon hittade sitt kall inom projektledning. Nu har Elin börjat på Motillo och här kan du lära känna henne bättre.
Läs mer