Fast pris eller löpande räkning?

Vi förstår behoven hos e-handelsföretag och vår prismodell speglar det. Med oss behöver du inte oroa dig för komplicerade priskalkyler.

Vi erbjuder både avtal med en fast månatlig kostnad, skräddarsydd efter era behov, men även uppdrag på löpande räkning. Efter första mötet vet vi vad som passar er! Ni väljer själv vilka områden som är viktigast för verksamheten: AnalysSEOSEM och Paid Social. Här kommer exempel från olika typer av uppdrag.

Exempel A
  • Uppdrag: SEO löpande, bollplank vid behov.
  • Bakgrund: Denna kund har ett marknadsteam med bra kompetens internt men känner att de behöver ett bollplank för sökmotoroptimering. Lösningen blev ett löpande avtal där de kan kontakta vår SEO-specialist vid behov. Antalet timmar och arbetsinsats varierar från månad till månad och spänner mellan att ge råd inom SEO till att göra analyser och genomföra enklare onpage implementationer.
Ca 5 000 - 10 000 SEK / mån

Exempel B
  • Uppdrag: SEO och SEM löpande med timtak
  • Bakgrund: Kunden har behov av sökmotoroptimering samt annonsering på Google kontinuerligt. Baserat på om kundens verksamhet befinner sig i låg- eller högsäsong kan arbetsinsatsen variera, men för att säkerställa att kostnaden inte ska bli dyrare än 30 000 kr/mån har det satts som maxtak. Om det krävs arbete som överstiger den summan så sker det alltid i dialog med kund.
Upp till 30 000 SEK / mån

Exempel C
  • Uppdrag: SEO, SEM, SoMe och CRO med fast pris.
  • Bakgrund: Kunden har en marknadsansvarig med bra kompetens men behöver hjälp med att fylla rollerna för SEO, SEM, Paid Social och CRO (konverteringsoptimering). Kunden önskar även en fast månadskostnad och lösningen blev därför ett skräddarsydd fastprisavtal. Nerlagd arbetstid kan variera baserat på säsong och behov men kunden vet alltid vad kostnaden kommer vara per månad.
Fast pris 50 000 SEK / mån

Efter 30 minuter vet ni om vi är rätt för er

Hej! Jag heter Troels och är ansvarig för Motillo Growth Team. Om du är nyfiken på hur vi kan hjälpa er att öka tillväxten så får du gärna boka in ett onlinemöte med mig. Det tar cirka 30 minuter och är kostnadsfritt. Lediga tider ser du i kalendern här intill och du bokar enkelt en tid som passar dig.

Under mötet så utforskar vi om vi är rätt partner för er tillväxtresa. Vi ses!

Image of person
Troels Poppe Head of Growth Team
Quote symbol
Möt ert nya e-handelsteamMöt ert nya e-handelsteam