Litium - en plattform för smartare e-handel

Litium - en plattform för smartare e-handel

Litiums integrerade plattform ger dig alla funktioner du behöver och snabb time-to-market. Litium 7 är deras senaste e-handelsplattform med en prestanda utöver det vanliga, smidig användarupplevelse och full flexibilitet som ger dig utrymme att vara kreativ. Med ett fullt integrerat PIM, en kraftfull kampanjmotor och möjlighet att skapa upplevelser som triggar köplusten.

I början av november lanserade vi Sveriges första sajt baserad på Litium 7.

Litium + Motillo Growth Team!

Som en del i vår strävan att bli den självklara e-handelspartnern för alla som har ambitionen att växa online, lanserar vi nu vårt nya kunderbjudande Motillo Growth Team. Tillsammans med Litiums kraftfulla plattform skapar vi de allra bästa möjligheterna för er tillväxt!

Läs mer om Motillo Growth Team.

Få ett försprång med Litium Accelerator

Litium Accelerator ger dig grunden för en e-handel eller återförsäljarportal, baserad på Litiums kraftfulla plattform. Du börjar inte från ett tomt blad utan får direkt tillgång till standardfunktioner som täcker de flesta behoven, kunskap och best-practice från branschledare.

Med grunden på plats kan du lägga dina resurser på det som skapar mervärde för dina kunder som design, värdeadderande funktioner och nytänkande affärslogik.

Om Litium

Litium är ett svenskt företag som erbjuder en mycket kompetent e-handelsplattform för medelstora e-handlare. Bland deras kunder finns Jollyroom, Teknikmagasinet, Stayhard, ÖoB, Gudrun Sjödén och många fler.